NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!







keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Neulepaasto ja KYHailyja - First 2 days without knitting and now the Summer Night Stupidness

Kaksi paivaa neulepaastoa - ja siirryin muutaman piirun etelaan pain. Nyt aloittelen KYHailyja taalla Kreetalla. Kavereitakin on, ainakin kuvien perusteella!

 Ja onnea neuloo mopsien kanssa: Turun murre oli mopsi!!! Kiitos kaikille ihanille ihmisille aanista, Cara oli otettu saamastaan huomiosta.

KYHailyt on aloitettu vauhdikkaasti ainakin Susulla, jopa oma marssi on luritettu avajaisissa! Hieno juttu!Mina vain taalla yksinani aamusta loin silmukoita 367- joskin nautiskellen parin paastopaivan jalkeen.

Two days without knitting. I travelled a little bit more south, to Crete. Now I start this mad campaign - Summer Day Stupidness...

Puikoilla on KYH 1/26 - Abrazo-huivi Teetee Elegantista. Koukuttavaa tekemista, joskin on valilla jo purettukin. KYH 2/26 tuli tehtya samalla pois, kun aamusta herasin kirjaimellisesti kukonlaulun aikaan: tiskiratti Novitan Bambusta. Natti kuin mika. Vain langat on paattelematta ja tekele on kuvaamatta. Huomenna aloitan uuden tiskiratin, ja sitten uuden... kunnes paasen kotiin. Kotimatkalla odottaa autossa pari sytomyssya, kun hurahdetaan Hesasta kotiin.

Muita suunnitelmiakin on: kuten toinen Abrazo, jos tuosta tulee hyva ja pinaattitunika bambusta ja ainakin yhdet sukat ellei kaksia tai kolmia. Sytomyssyja tulee myos tehtya, lankoja meinaan jai.

In SNS-campaign you would start every day an object during 1.-26.6.2010. So it makes 26 works alltogether. And you have time to finish them until the end of July. My first (1/26) is Abrazo, a scarf from silk-merino. The second is already finished, it's a cloth from Bamboo. And next is a cloth, and next and next until I got home again and I start there sytocaps.

My plans for this SNS campaign is to make another Abrazo, a Pinaatti tunik, socks, disk clothes, sytocaps.

Terveiset taalta Kreetalta. Lamminta on ollut ja meri on lammin, ruoka ja seura hyvaa. Kunhan nyt tuprahtelisi taas joku tulivuori tuhkiaan taivaalle, jotta saataisiin jaada tanne pidempaan. Mutta ellei, niin ensi viikolla taas sorvin aareen.

My greetings from here Crete Island. Here has been warm, the sea is lovely, food is heavenly and I have also good friends here with my family. Next week I'll return to my duties again.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Mukavaa matkaa!

Susu kirjoitti...

Kiva kuulla matkakuulumisia! No et sä mitään ihan pieniä töitä suunnittelekaan...
Cara tuli varmaan kakkoseks siin kisas (toivottavasti hänelle kuuluu hyvää kans).
Mun ryijyssä on jo kaks riviä nukkia ja muut aloitukset on...aloituksia eikä mitään valmista.

Hyvää lomanjatkoa!

Seijasisko kirjoitti...

Kreeta on ihana! Mukavaa lomaa!

neuloo mopsien kanssa kirjoitti...

Nauti lomastasi!
Mopsit ja niiden emäntä ovat hyvin otetut lajitoverin tai rotutoverin, kuinka vaan, voitosta. Pakko tunnustaa, että unohdin koko äänestyksen, joten jos yksi ääni ratkaisi, se ei ollut minun ääneni.

Mukavaa kyhimistä ja ouzon tuoksua!