NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 6. tammikuuta 2012

Ystävänpäivän Sytomyssykeräys Tyksiin

Mehän olemme kovasti päättäväisiä leidejä Susun kanssa! Mehän manailtiin uuden vuoden bloggauksissamme, ettemme kertakaikkiian sorru tänä vuonna yhteenkään kampanjaan! Tehdään vaan sitä mitä huvittaa ja ollaan kuin ellun kanat.

Minäkin siivosin sytomyssyohjeet pois tuolta oikealta palkista maanantaina.
Mutta osaamme olla myös hyvin päättäväisiä kun muutamme aiempia päätöksiämme!
Illalla Susu sitten kirjoitteli että josko.... Jotakin minäkin olen oppinut, en suoraa päätä suostunut, halusin nukkua yön yli. Aamuyöstä tuskaillessani kaikkien maailman murheitten (myös olemattomien!) kanssa, tuskailin, myös sitä, että olin jo 'suostunut' kampanjaan....

Joten: Ystävänpäivän Sytomyssykeräys on aloitettu. Alkuperäisidea löytyy  täältä ja minä löysin sen sytomyssykampanjoiden äidin blogista, eli Matleenalta täältä. Sieltä voi lukea kaiken tarvittavan myssyjen tekemiseen liittyen. Edellisen kampanjan aloituspostauksen näiltä sivuilta löydät taas täältä.

Myssyjä voi toimittaa Susulle The Lankakauppaan, Käsityöliike Anjalin, Annankatu 5, Salo tai minulle ja Susulle, sopimalla luovutuspaikan etukäteen Turussa.

Liity nyt näitä kampanjoita varten perustettuun ryhmään Facebookissa! Siellä voit seurailla kaikkien ryhmään kuuluvien jäsenten myssytarinoita.

Ja nyt vain pipoja puikoille, aikaa on 'vain' kuusi viikkoa!!!

Only in Finnisha this time - a new Valentine's Sytocampaign to University Hospital of Turku - and of course it's cancer-patients.4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Eka myssy on jo 14 cm. Pitää jättää kesken ja aloittaa toinen ku ei oo nelosen sukkapuikkoja...
Joo...täällä tää on toinen erittäin päättäväinen ellun kana jonka mottona on et "Äkkiks sitä mieles muuttaa"

Jaana J kirjoitti...

Minulla on muutama valmis myssy entuudestaan. Varmaan tässä ennättäisi vielä toisen mokoman väkertää ennen ystävänpäivää.

Matleena kirjoitti...

Hieno juttu, kun te ellun kanat osaatte muuttaa noin nopsaan mieltänne! Siis tosi hienoa, kun otitte haasteeni vastaan! :)

Breezie kirjoitti...

Täällä koitan opetella tekemään sytomyssyjä keräystä varten. :)