NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 13. lokakuuta 2018

Lemppari


Tämä paita ilmestyi keväällä mainoslausein, ettei se ole liian kuuma. Sain sen kuitenkin tehtyä vasta syksyksi - eikä se ole liian kuuma nytkään, vaikka meillä tuo syksy onkin ollut kovin lämmin. Malli Tensile by Emily Green, Brooklyn Tweed
Lanka Arwetta, vajaa 8 kerää. 
Puikot 3.25 mm.Ohje on hyvin kirjoitettu. Helppoa kuin heinänteko: mallineule taisi olla 8 kerrosta ja kuusi silmukkaa tai jotain. Minua tällaiset mallit houkuttelevat tekemään television ääressä ja silloinhan voi vain antaa mennä. Sitten sormi suussa, kun silmukat eivät täsmääkään. Tämä vaati hereillä oloa, ja voit bongata hyvinkin viisi virhettä, jos tapaat tämän nimenomaisen kappaleen.

Brooklyn Tweed näköjään suosii nyt tällaista neulemallia, jossa koko pusero on jotakin struktuuria - myös syksyksi on uusia ohjeita samanlaisella twistillä. Onko tämä uusi trendi niiden helppojen 'neulo suoraa 40 cm' sijaan? Mene ja tiedä. Ainakaan tämä ei valmistu ihan niin hetkessä kuin helpommat mallit.

Ihan lemppariainesta. 

Kuvat ovat Raumalta. Lämmin ja ihana syyssää helli ja meillä kun tuo ihana ruska on nyt aivan loistossaan, piti saada hiukan sitäkin mukaan. Kirkkopuistikossa ollaan ja kirkkokin tuli tutuksi. Oli tosi ystävällinen ja ihana kirkko-opas! Horilan nainen se siellä lauloi virttään ja hämäsi meidät kulkijat sipisemään hiljaa, jottei häiriintyisi.

Vanha Kaupunki tuli fiilisteltyä. Lemppari vaatekauppa, vaki ruokapaikka - eiku se olikin suljettu! - hyvä löytyi kuitenkin. Vaki käsityökauppa Mantin Maailma ja loistomunkit sitä vastapäätä olevasta kaffilasta. Suosittelen raumlaissii jaarituksii ihan jokaiselle! 

Ei kommentteja: