NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kesäksi pellavaa!

Rakastan pellavaa, sitä pitää saada aina kesällä. Ihanaa, kun on istunut koko päivän ja jakku on rullalla selästä! Mutta pellava on todella mukavaa pitää ja käytössä se vain paranee.Tässä pellavainen neule. Sellaista minulla ei vielä ole ollut, joten en tiedä, miten tämä neule käyttäytyy käytössä. Kaunis se on mielestäni, onnistunut.Marks&Kattens Linen, väri turkoosi.
Menekki noin 850 g.
Puikot 3.5 Knit Pro-pyöröt.

Mallin hain Kim Hargreaves Breeze kirjan Devonista, ja pitsineule Interweave Knits Summer 2008-lehdestä, mallista Wakame Lace Tunic.Tein vartalo-osan pyöröillä suljettuna. Mukava oli tehdä, vaikkei oikein joutunutkaan. Alkoi jo harmittaa, kun työ ei edistynyt yrityksestä huolimatta. Mallineule meni muuten automaattivaihteella, mutta yksi kerros, jossa piti tehdä palmikko, vei aina koko huomion. Jäykkä pellava kun ei tahtonut palmikkoon. Siksipä TV-ohjelmista jäi näkemättä aina yksi kierros!


Lanka on mukavaa, joskin se pölisi. Pöllytin vyyhdin aina terassilla ennen kerimistä ja sain osan pölinästä irti jo ennen neulomista.


Ihana kesäpäivä eilisen sateen jälkeen. Mutta mikään ei voita sateen jälkeistä kävelyä metsässä: ilma on raikas ja linnut tuntuvan laulavan entistä ponnekkaammin, kun pisarat on saatu ravisteltua sulista. Ja löytyihän se yksi korvasienikin - perjantaina löytyneen kaveriksi. Ehkä vielä löytyisi yksi, jo saisi herkkukastikkeen!


Valkoiset vauvanvaatteet ovat tuloillaan - niistä pienistä mytyistä ei oikein kuvia saa, ennenkuin on kasteltu ja levitetty mittoihinsa. Niistä sitten tuonnempana.


7 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kylläpä on kaunis nule.

Pirena kirjoitti...

No niin on tosi nätti sun neuleesi. Miten sitä aina tuntuukin, että toiset vaan löytää kauniita neulemalleja ja itse ei, vaikka selaisi miten monta lehteä tai kirjaa läpi.

MarjutJ kirjoitti...

Oi, miten kaunis!

Susu kirjoitti...

Kyl on nätti! Mä olen tosi paljon tykänny omasta pellavaisestani. Pesin sen koneessa tänään mut en ole uskalanut katsoa kuin kävi:-) Kerron sit...

Piiku kirjoitti...

Kiitos! Kyllä minäkin tykkään siitä - ja siksi se onkin koristanut neulekoriani vaatekaapissa valmistumisensa jälkeen. Miksihän minulla aina menee aikaa, ennenkuin otan käyttöön uutta.... onkohan se nii nettä 'vanhaa' on helpompi ottaa käyttöön kuin bran-new?

Seijasisko kirjoitti...

Upea neule!<3

MysteryKnitter kirjoitti...

Vau mikä neule!