NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

lomailua - on holiday

Heips vaan! Olenpa lomalla ja ihan hunningolla. Niin se kaiketi kuuluukin olla :)

Juhannuksena värjäilin vihreää ja keltaista, tällä viikolla värimaailma on liilaa.

Ensimmäisenä lomapäivänä blogi-koira Cara päätti antaa pusun - käärmeelle. Pusu oli tosi tulinen, koira pomppi ylös ja alas ihmeissään. Kaikki aikataulut uusiksi ja lääkärille. Siinä sitä sitten oltiin tiputuksessa ja saatiin lääkitystä. Tämä on ihan normaalia: Cara on kipeänä tms. kun me olemme lähdössä jonnekin ja hoitopaikat on sovittu. Uudet suunnitelmat, tytär hoivaamaan potilasta ja me päästiin sitten matkaan - minne?

My holiday has started!
I have dyed a lot - first yellow and green, now more violet.

On my first day in holiday blog-dog Cara gave a kiss - to a snake! It was just a birning kiss as you can imagine, while the snake can not kiss - only bite. All the timetables went to new ones, we were in doctor in a minute and got her a new place to hold while we were travelling next day.
But we got our trip to....


Ken paikat tunnistaa, tietää että olen käynyt Yorkshiressä. Matka oli upea! Maisemat kuin postikortista, samoin pikkukylät, kiviaidat, haat... Kun jotain olisi saanut mukaansa noihin valokuviin. Siinä sivussa sitten oli TV:stä tuttuja paikkoja: Sydämen asialla, Emmerdalen, Kyläsairaalan ja Vielä virtaa kuvauspaikkoja. Ja vain yksi lankakauppa tuli vastaan... täydellistä paastoa siis neuleista.

We were in Yorkshire, England. Just a gourgious trip!
We visited also in those places were has been filmed series like Heartbeat and Emmerdale.
I saw during that trip only one yarn store - and I had no knitting with me, and I survived!

Helle - saa ihmiset epävireeseen,
helle - päiväkausia jatkuva - helle!

Muistaako kukaan Papu&Pojat yhtyeen tekemän kappaleen Helle? Uskon että helteellä on osuutta asiaan, sillä viimeiset KYHäilyt ovat olleet haastavia. Olen tehnyt ja purkanut ja taas tehnyt ja purkanut. Valmista ei meinaa syntyä, mutta koko ajan on työn alla. Kuin entisen nuoren tytön tekeminen - äiti oli onnellinen kun ei tarvinnut ostaa kuin yhdet langat vuodessa....

We have had quite warm here in Finland and I guess that it is the reason why I have knitted - unknitted - knitted - unknitted.... and nothing finalized. Too warm makes me mad, but I'm not complining! I would only be far from knitting tasks then.

Jotakin tuli sentään valmiiksi! Some finalized, happily!

KYH#21 tennarit - tennis slippers
Sivut Viron villaa, pohjat ja iltti Viking Vilma, puikot 4½mm. Tossut painoivat 99 g, arvioin metrimääräksi 350 m.


Toinenkin valmis on kuvattu. Another finalized - a little jacket.
KYH#22 pikkujakku (malli Drops R-553) Cotton 8 puuvillalangasta. Menekki 195 g, 585 m. 3½mm puikoilla.Lomailu siis jatkuu. Ja kaikille tiedoksi, että Cara on entisellään. Vain minä olen hermona, ettemme törmäisi käärmeeseen uudestaan, sen verran kolea kokemus se oli.

Hurray, hurray it's a holi-holiday!
For your information: Cara is okay. Only I'm nervous if we crash to a snake again... The kiss was just in  my frigid zone.

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Upeita ja tunnelmallisia matkakuvia. Toivottavasti Cara on taas entisellään ja terveenä. Mä olin sit eilisen illan taas ihan hysteerisenä kun kuulin jutusta...
Onhan niitä valmiita vaikka kuinka! Tennarit on tapansa mukaan kivat ja jakku nätti. Minäkin purin kärkikvaennuksen niistä autossa valmistuneista sukista. Oli liian pienet...

Marjut kirjoitti...

Aah, tuttuja maisemia! Englannin kaupunkikohteet eivät niin hirveästi sytyttäneet, mutta Yorkshireen haluaisin vielä uudelleen.

Blogikoira lähettää terveisiä Caralle. Meilläkin kotikotona on käärmeitä ja pikkuisen aina siellä käydessä pelottaa blogikoiran puolesta.

Hauskat nuo tennarit ja jakku on tosi hieno (myös väriltään). Olen myös purkanut ja neulonut ja taas purkanut.