NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 19. elokuuta 2011

Täällä ollaan!

Only in Finnish this time!

Mihin on bloggaaja kadonnut, kun ei saa mitään kirjattua tänne? No Ekamin neulekisälli-koulutukseen Haminaan!

Meitä on siellä 14 innokasta aikuisopiskelijaa. Ähelletään neulekoneen syövereissä ja tuskaillaan kun sukat ei onnistu. Kaksi päivää siellä olin tällä viikolla ja sain kokonaiset 3 sukkaa valmiiksi, joista mikään ei täytä sukan kriteereitä. Joten käsin olisin nuo kolme 26 numeroista sukkaa tehnyt varmasti nopeammin.

Mutta tarkoitushan onkin opetella erilaisia tapoja ja vempaimia siinä koneessa. Kieli keskellä suuta voi jopa jossain onnistua!

Käsin taas on kesken villapaita - joten senkin bloggaamiseen menee vielä aikaa.

Mutta oottakaahan, kun pääsen vauhtiin niin alkaa syntyä! Ideoita on tosi paljon.

Haminassa olen tavannut Hepsin kun olimme Kotkassa neuletapaamisessa! Olihan siellä muitakin, esimerkiksi kurssilaisiamme. Kiitos Hepsi seurasta, kyydistä ja Hamina-sight seeingistä! Syyskuun alussa toivon löytäväni Haminan neuletapaamiseen!

8 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Mä jo ihmettelinkin et miten kauan sä maltat olla bloggaamatta tuota asiaa:-)
Rentouttavaa viikonloppua - puolen tunnin kuluttua Corolla starttaa samaan suuntaan...

Matleena kirjoitti...

Täälläkin ollaan! ;DD Minullakin nn muuten bloggaaminen jäänyt tänäkesänä vähiin, täälläkään en ole poikennut hävyttömän pitkään aikaan. Lupaan parantaa tapani syksyn aikana.

Hepsi kirjoitti...

Oli kiva tavata! Pian taas uudestaan! =)

Marjut kirjoitti...

Hauskaa opiskelua:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mukavaa opiskelua.

Pirkko Sotkamosta kirjoitti...

Terkkuja myös täältä:)

Hepsi kirjoitti...

E-hen mene värjäyskurssille vaan ihan neulomaan eli Syksyn Kuitupitoisiin Kokoontumisajoihin. Ryhmä löytyy Ravelrysta. Mukaan varmaan vielä mahtuisi jotta kuinka olisi?

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi ! En ole kuukausiin katsonut tätä blogia ja nyt sattumalta vilkaisin niin olet mennyt juuri siihen koulutukseen, johon itsekin meinasin. Mutta jouduinkin nyt pitkälle sairaslomalle. Varmasti seuraan jatkossa, jos kerrot opiskelusta. Ja muutenkin taas syksyn tullen neulominen alkaa kiinnostaa :)