NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tunnustus ja jalattimia - Reward and socks

Kiitos, Lotta tunnustuksesta!Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle ystävälle.
1. Lempiruoka: Kasviswokki, kalaa/kanaa/pihvi mediumina  sen kanssa ja iso muhkea salaatti ripauksella öljyä ja balsamico-etikkaa (isännän hankkimasta suihkepullosta!). Juomana vesi ja/tai punaviinilasillinen.
2. Lempimakeiseni: Suklaa ja salmiakki.
3. Lempiluettavani: Dekkarit , esim Patterssonin Alex Cross sarja on juuri menossa, Wallanderit, Millenium trilogia yms ruotsalaisdekkarit on kahlattu läpi.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: omassa tuolissa teeveen edessä (voitte vain laskea, paljonko siis siinä istun... ;)
5. Lempielokuva, vaikea sanoa. Katson laidasta laitaan.Joskus menee viihdyttävä, joskus taas romanttinen, joskus taas actionia. Potterit olen katsonut kaikki, ja viimeinen oli teknisesti aivan upea.
Eteenpäin pitäisi jakaa viidelle, mutta ajattelin, että yksi riittää: koulukaveri BlueNun Silmukat sekaisin blogista saa tunnustuksen. Vilkutukset kaikille muille ihanille bloggaajille!!
 Sitten tämän viikon saavutuksiin kässyrintamalla (siis lukuunottamatta kiroiluja neulekoneen ääressä).

 
Lotta kerää vanhainkoteihin sukkia, mutta kun minulla on oma isä vielä olemassa niin vaikkei hän vanhainkodissa olekaan eikä pitkäaikaissairas (ikä lienee hänen ainoa 'pitkäaikaissairautensa', 88 v.) niin hänellehän minun ensin piti tehdä sukat.

Sukat, koko 48
Novita 7 veljestä, 125 g, 250 m
puikot nro 4.

Sitten koulukaverille tein huovutetut tennarit - vastalahjaa en ole vielä valinnut, muttamutta....  :)
Huovutetut tennarit, oma malli, koko 39-40
Lanka Tove, 83 g, 265 m
puikot 4½ mm

 First I got a reward from Lotta. I told there that I like to eat vegetable wok with chicken/fish or a medium steak and a big salad with oil and balsamico. I read detective stories, watch all kind of movies and like to knit in my own place at TV.
Then I knitted socks to my father, whose only diagnose is the age, 88 years.
Then Felted tennis shoes to my school mate.

Aurinko paistaa taas, ihanaa syksyä on pitänyt. Ulos vaan!!!

5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hitsin hauskat!

Kuule, kun teen sukkia sukkasadossa TYKSiin, lähetänkö ne suoraan sinne? Löysin jostain osoitteen osastonhoitajalle, joten se onnistuu. Vai onko tarkoitus kerätä ne ensin jonnekin?

Hepsi kirjoitti...

Ihanat nuo tennarit! Wau!

Pirjo kirjoitti...

Hei Piiku, kiitos osoitteesta! Tuo sukkakampanja on http://sukkasato.blogspot.com/ eli tämän vuoden sukkasadossa hyväntekeväisyysluettelossa on maininta sukkien tarpeesta TYKSiin. Huomasin kyllä, että sivuillasi se on vuoden vanha, mutta haitanneeko tuo:)Pirjo

Marjut kirjoitti...

Kivat sukat ja erityisesti hienot tennarit.

Susu kirjoitti...

Onneks olkoon tunnustuksen johdosta! Olet sen ansainnut!
Tennarit on aina vaan yhtä makeet!