NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 23. syyskuuta 2012

väärä arvio ja muuta mukavaa - wrong estimate and other nice issues


Eikös olekin herkullista? Cascade 220  lankaahan se ja jakkua pukkaa. MUTTA: loppuipa lanka kesken! Pitää kilauttaa kaverille, jos hän viitsisi hakea - 180 km erottaa minut kaupasta.... Saahan tuon sitten vielä valmiiksi tänä talvena - tuossa jo toinen hiha.

Tämä oli se ostos Tampereen keikalta - kaveri kysyi jo toisessa lankakaupassa ollessamme, onko minusta tullut kranttu?? No on kai sitten. Kolmannessa sitten kolahti. Sanoisin että värillä oli väliä....

Sanoisin vielä yhden jutun: lankakaupan perustaja totesi julkisesti haastattelussa ' netti on täynnä 30-40 vuotiaitten naisten neuleblogeja' tai 'päivän trendi: ota paksu lanka, vähintään 6 mm puikot ja tee huivi yhdessä illassa'. Sitä saa sitä mitä tilaa. Olin valitettavasti käynyt kaupassa eka kerran ennenkuin tämän luin - en poikkea enää. Ei ole minun juttuni alkuunkaan, en edes osu noihin kohderyhmiin. Höh.

Visiting Tampere yarn shops - nice Cascade 220 was just fantastic colour. Now I need one skein more...

No sitten pääsin The Lankakauppaan - siellä ei ole ikärasismia eikä lainkaan kohderyhmän rajaamista - ja kaiken päälle siellä on Susu!!


Tämä piti sieltä tiskiltä napata - ai että on kivat värit Norossa. Vielä olen vain hiplannut tätä - laittaisko puikoille??? 

Tämä syksy on minulle sininen ja turkoosi - entinen punainen ja liila ei huvita ollenkaan. Ja tietty harmaa.... Sitäkin meinaan ostin Susulta - ja kiukuttelin kun ei ollut koskaan mulle myynyt sitä...  heh - olihan hän monestikin, mutta nyt kolahti se harmaa, Adriafilin Primulaa siis, aivan ihanaa merinovillaa!  Siitä sitten myöhemmin.

Visiting Salo, The Yarnshop and Susu. This Noro just jumped to my basket. And one lovely grey merino yarn as well.

Ja sitten tämä: en päässyt tästä ohi millään, taisi olla tytärtä ikävä. Sillä ihan hänen värit!

 
 
 

Katian Boliviaa, noin 180 g, 48% bamboo, 44 wool, 8% acryl,  5½ mm puikoilla.
Tuubihan siitä tuli. Katsotaan meneekö ollenkaan käyttöön vai suoraan kaappiin???

Ihana lanka - kamala tehtävä, en suosittele. Mutta jos ihastut, niin The lankakauppa piilottelee tätä lankaa siellä oikealla korkealla hyllyllä!

Mssing my Daughter. This Katia Bolivia is just for her, this tube I made. Not so lovely to knit, but still I like this yarn.Sitten vielä nämä: Lanka Gjestal Spider, 50 g. Malli Anna-Leena Kirves (koulukaveri!) Teeteen viimeisimmässä verkkolehdessä.

Piti tehdä sellaiset, joita voisin hiukan käsin huovuttaa, tein siis isolla silmukankireydellä koneella, mutta totesin että tämähän on kiva just näin, ei millään 2½ mm puikoilla - joten jätinkin ne sitten näin. Nappi puuttuu - enkä taida laittaakaan, ellei jotakin sopivaa hyppää syliin. Käyttöön tulee varmasti - jospa kokeilisi sitä pipoakin? Se kun on sellainen nuorisomallinen. Olisinko katu-uskottava? Pysyisikö sillä mallilla hiukset paremmin kuosissaan?

This yarn is old one - I saw my classmate's pattern in Teetee net magazine, and I thought to do it so that I can felt it a little bit. I selected larger gauge for felting. Well - these are good just like this, without any felting. There would be a button also, but I had no suitable in my storage.

Syksy - oikein SYKSY on tänään. Vettä sataa ihan vaakasuorassa....
Ihanaa viettää syksyistä sunnuntaita laiskotellen....

This is a wonderful Autumn Sunday - it's raining horizontally because of the hard wind. Nice to be inside and just relax.
5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Jopas oli The Lankakauppamainos;-)
Bolivia näyttää tosi kivalta. Mullakin on täällä vastarannalla vyyhti mukana mut Noro vei voiton. Ja sen harmaan lankasi paksumpi versio, joka loppui eilen muutamaa metriä kesken.
Syksyinen sade ja myrsky on ihanaa. Sienimetsä kutsuu ja kun on ihan läpimärkä niin on ihanaa päästä hellatulen lämpöön välillä kuivattelemaan, lämmittelemään ja neulomaan. Yhtään ei haluttais palata täältä vastarannalta sivistykseen... Nähdäänks viikol joku päivä?
P.S. Mul ei vieläkään oo omaa tietsikkaa. Siivestän Karvisen aina kun saan tilaisuuden.

Marjut kirjoitti...

Kivoja lankoja! Minulla on ollut viime kevät, kesä ja syksykin turkoosi:)

Milosiini kirjoitti...

Välillä pitää vaihtaa väriä :)

Noro näyttää kyllä oikein herkulliselta <3

Pirena kirjoitti...

Nuo ranteenlämmittimet ovat miun väriä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuubi kaulahuivi on ollut kovassa käytössä :) kiitos äiti