NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 20. elokuuta 2013

Hajanaista - not so planned...

Olettekos huomanneet miten kesä vain jatkuu? Ihana aurinko hellii meitä vaikka media hehkuttaakin jo syksyä ja miltei talvitamineita!

  We have still summer here! Just enjoy!

Oletteko huomanneet tällaista - Janinan sytomyssykampanja. Sinne lisää myssyjä!!

Olen tikutellut kaikenmoista ja sellaasta mallitöiden rinnalla - on aina niin kiva ottaa joku pikkuhomma kätösiin, kun alkaa puuduttamaan.

I've made all tiny things during last weeks.

 
Yarn: Blend bamboo, sticks 3½ mm.
Patterns: Green one täältä, turquoise one täältä.
 
 Itse pidän ehdottomasti parempana tuota turkoosin vohvelineulosta ja pyyhekin toimii kunhan sen saa kerran ainakin pestyä. Näitä lisää.
 
I like more that turquoise pattern, it's much nicer to knit.
 
Sitten kun tulee kylmä tarvitaan moniamonia kauniita huiveja - ja eikös minulta löytynytkin oikein sopivan hempeät huvilangat tähän tuttuun malliin:
 


Pattern: Pattern: Andrea's Shawl by Kirsten Kapur, size L.
Yarn: Rowan Fine lace, clours cameo and antigue. Baby Suri Alpaca: 80%, Merino Wool Fine: 20%. 50 g = 400 m. Sticks 3½ mm.

Aika romanttinen, eikö?  - quite romantic, isn't it?

Ostinpa sitten taas kerran korilankaa, tällä kertaa Hooked Ribbon XL, 80% recycled cotton, 20% other recycled fibers. Tämä oli kivaa, tein ensin korin:
 
Basket, Hook 6 mm.

 
Sitten muutaman pannunalusen -pot mats -, isoimman 6 mm puikoilla, pienemmät 12 mm. With 6 mm and 12 mm sticks.

 
Ei ehkä niin kauniita, mutta omatekemiä kuitenkin!
Not so beautiful, but made by myself!
 
Sitten alkoikin hullutukset:
 

Rusetti 1, Bow 1

Rusetti 2, Bow 2
 
Rusetti 3, Bow 3
 
Kaksi ensimmäistä on puuvillalangoista, 2½ mm puikoilla ja menivät molemmat lahjaksi. Viimeinen on oikeastaan ensimmäisenä aloitettu mutta viimeisenä lopetettu, Yarn Svarta fåret Candy 100% polyester, 8 g, sticks 1 mm.
 
Siis ykkösen puikoilla - ja lanka oli kamalaa neulottavaa. Tämä jos mikä on urotyö, että se tuli valmiiksi! Susu sitä jo parahteli usein, että OMG - kaikkeen sinäkin ryhdyt!
Kaikkeen näihin rusetti+röyhelöhömpötyksiin on syypää vain ja ainoastaan Jatta Pauliina, jonka blogista ei pääse ilman naisellisuuden ja romanttisuuden pistosta! Aivan ihania juttuja täynnään! Malli löytyy Ravelrystä täältä.
 
These bows are made of cotton yarn (1-2) and the last one is Candy yarn, just polyester-gold. The las one was made with 1 mm sticks, and it was awful to work out!
 
Saisinko jotain järkevää aikaiseksi? Ainakin yksi huivi on tulollaan - niitä kun ei koskaan ole liikaa....

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Viimenikin näen nämä ihanaiset rusetit! Ja viimeinkin tulee bloggaus muutenkin. Olen jo odotellut... Edelleen kauhistelen sitä ykkösen puikkoa.
Miks aina pitäis tehdä jotain järkevää? Hauskaa nähdä sun hullutelleen:-) Mut on noi liinat kans kivoja ja toi nappisysteemi oiva keksintö.

Marjut kirjoitti...

Huivi on tosi nätti:)