NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Herttanen sentään! - Hertta

Näinä päivinä tarvitaan sydämenlämmittäjää - ja minä ihan erityisesti....

More heat to my heart - it needs it!Pattern: Hertta by MadeByMyself, look here, in Taito-magazine
Yarn: Adriafil Primula, 100% wool, sticks 4 mm

TykkääTykkääTykkää - jos olis peukkuja käytössä, niin juu-uh, peukuttaisin. Tämä oli kiva tehdä, sattui ja tapahtui, vaikka yksinkertainen olikin. Ja lanka on aina yhtä ihanaa - ja iloisen harmaa nyt on ihan herkku!

Jos jotain ihmettelen niin sitä että 4 mm puikoilla sain aikaiseksi mallilla huivin, en todellakaan vartalon ympärille kietaistavaa härpäkettä - ei sinne päinkään. En kyllä tarkistanut tiheyttä lainkaan, eikä ole väliäkään, tätä tullee käytettynä harteilla tai huivina, mutta kun malli oli tehty 4½ mm puikoilla? Vaan no hätä, kiva näinkin!

Pattern is nice to knit very simple but something happens almost all rows. And if I had thumbs to use in this blog, I would use them a lot. Just nice!

  Aurinko hellii, kesälämpötilat myös - tämä menee hetkeski kaappiin oottelemaan!

ps. pilkkutunika on myös eilen tekaistu palakankaasta ja mallinukke on eka kertaa käytössä täytteineen kaikkineen (vyötäröt usein malleissa jotain ihan eri luokkaa kuin minun ja niin oli tässä nukessakin! Jos olisin ottanut isomman nuken, olisi rinnanympärys ja lantionympärys karannut avaruuteen....).
 

4 kommenttia:

Mollie kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Pääsi tämäkin to do-listalle. Eihän siellä olekaan kuin muutama. :)

Marjut kirjoitti...

Onpa kaunis jopa iloisen harmaana;)

Hepsi kirjoitti...

Ihana Hertta!

Susu kirjoitti...

Kyl onki nätti! Ja ihana ja kaikkee! Primula on varmaan just oikea lanka tähän malliin - sopivan tukeva eikä mikään höttö. Onks sun uudella kuvausassarilla jo nimi?