NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 4. tammikuuta 2014

Poimuilua ja sytomyssyilyä - in Finnish only this time

Olen harrastanut poimuilua joulun jälkeen. Tein ensin tilaustyönä koko poimuilusetin.

 
Lanka on Alpakka Strömpegarn Sandnes Garnilta, menekki 4 kerää, 3mm/3½mm pyörö- ja sukkapuikoilla tein.
 
Sitten aloinkin jo tekemään sytomyssyjä - arvaan että Matleena on jo polkaissut sytomyssyhaasteen käyntiin! Ajattelin olla siis kaukaa viisas ja aloitin jo ennen varsinaista haastetta!
Ja tietenkin poimuiluilla jatkettiin:

 
Tässä lankana on Dropsin alpakka, ja tässä toisessa Blendbamboo.Hyvin pelittää myös bambulangalla.

Poimuilu sopii vallan mainiosti raitamyssyyn ja sillä raidoituksella voi tehdä erilaisia efektejäkin - tässä pipossa raidat kuitenkin menevät ihan sileän osan raitojen mukaan.

Joten eiköhän oteta haaste vastaan? Ainakin kaksi pipoa on jo tehtynä..... Matleenan linkistä pääset katsomaan pipomalleja yms muuta infoa sytomyssyilystä, jos tämä kampanja on sinulle outo.

Myssyjä voi tuoda The Lankakauppaan, eli Salon Anjalinille tai Turkuun Käsityö Elisaan. Jos haluat ystävänpäivänä olla ilahduttamassa, toimita pipot viimeistään 12.2. Näistä paikoista (tai erikseen sovittuna) viemme myssyt kohteeseen eli TYKS osastolle 820. Sinne voi toki viedä myssyjä itsekin, jos haluaa - ja keräyshän jatkuu koko ajan - myssytarpeet eivät lopu, valitettavasti.

Siis myssyilemään! Riemukasta Loppiasiviikonloppua!
 

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva kuulla, että ihan selvästi odotit keräystä!!! :D Ja olet jo aloittanut myssyjen teon. Minulla itsellä vasta suunnitelmat tekeillä. Tai tarviiko sitä suunnitellakaan, kun olen jo päättänyt aloitta poimuilusta. ;)

margsan kirjoitti...

Hienoa!!! Kauniit nuo myssysi! Itselläkin on jo kolme valmiina....

Susu kirjoitti...

Kiva et sä pistit heti toimeks! Mukana ollaan täysillä ja eka myssy melkein valmiina. Laitoiks bambuun yhtä monta silmukkaa ku alpakkaan?
Sun auton rekkari on muuten ainut minkä mä tunnen ja sen peräs ajettiin tänään. Tais olla tytär kuskina ja joku vieras kyydissä. Kovasti vilkuttelin mut mahtoikohan tunnistaa...

Marjut kirjoitti...

Hienoja myssyjä!

Susu kirjoitti...

Kiitti eilisest seurast! Onneks ei ollu liukkaampaa eikä vauhtia liikaa! Matkajuttujen myötä laitoin sulle pienen kaffekutsun blogiini...