NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 1. heinäkuuta 2014

Vallan innostuin - so excited!

Joskus käy näin, sitä innostuu vallan kauheasti jostain ja se on heti tehtävä, kaiken uhallakin. Tällä kertaa uhka oli oikean käteni totaalinen kipeytyminen (tenniskyynärpää!) virkkauksesta, kun en saanut oikein pideltyä innostustani. Mutta käsi kesti ja tulos on tässä - nyt jo kolmen päivän käytön jälkeen.

So excited - this was a nice pattern and I had to get it when I saw it. Here it is, in use already!

 
Malli/Pattern Molla Mills Virkkurista, yarn Cotton linen and Sandnes Duett, hook 4 mm.
 
Tykkäsin jopa tekemisestä! Se oli hiukan samanlaista kuin tuplalapasten teko: kun ne kaikki langat ovat koko ajan mukana, niin kuvioidenkin tekeminen sujuu kuin tanssi. Tässä onnistui myös tuo taustapuoli: Kaikki tarvikkeet, paitsi olkahihnana oleva vyö ovat omista varastoistani ja tuo vyökin kustansi kaikki 50 centtiä. Ei huono.
 
This way of crocheting is nice, I like when I have all the colours all the time in hands. In that book there are also some little projects like this. Qute, isn't it?
 
Olen kokeillut myös joitain muita malleja, tässä on yksi söpö pikkuinen.
 
 
 
Yleisön pyynnöstä laitan nyt tähän muutaman kuvan tilkkutyöstäni, siitä ihka ekasta (tai no tein yhden jutskan parikymmentä vuotta sitten kun tytär oli pieni...). Kaikki pilkunviilaajat, jotka saavat päänsärkyä ja pahoinvointia noviisien 'suorista' saumoista, kohdistamisista tms. voivat tosiaan skrollata nopsaan alas tai vaihtaa toiseen blogiin.
 
Another Project that I'm excited in: patchwork. This is against my nature. I like to do and be on my way, the result is what it is... And it's visible!
 Siinä näkyy minun luonteeni kauas - vähän sinne päin ja tärkeintä on itse matka ei niinkään lopputulos....  :). Terassin pöydällä se on ja osaamattomien ja mitään ymmärtämättömien mielestä se on kuulemma jopa kaunis ja hieno. Minä lasken leuan rintaan ja lähden kohti uusia pettymyksiä tällä saralla!

7 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Mulle kävi vähän sama juttu kirjovirkkauksen kanssa, että innostuin vallan heti ensikokeilemalta. Hieno tuo sun laukku! :)

Susu kirjoitti...

VIHDOINKIN päivitystä! Kyllä tätä ollaan odoteltu... Kirjovirkkaus on kivaa kun alkuun pääsee (ja sul on vuorikin tuossa, multa ei olis onnistunu).
Kuten tiedät - minä en ole pilkunsellainen ja mun mielestä tuo tilkkutyö on tosi kaunis ja hieno saavutus ja kaikki muutkin ylisanat. Ja toi terassin pöytäkin on niin kaunis et... Terveisiä sinne saareen salmien välissä täältä "portilta". Pari päivää vielä ja siihen suuntaan.

TeSa kirjoitti...

Hieno palikkaleikki kassissasi!
Tilkkutöiden saumojen viis, kunhan työ pysyy kasassa ;) kaunis liina.

margsan kirjoitti...

Aivan mahtava laukku! Ja tilkkutyössäsi näkyy taiteellinen näkemyksesi- kaunis!

Marjut kirjoitti...

Hieno laukku; kaikkea kivaa olisi opeteltavissa, kun vain aika antaisi myöten. Tilkkupöytäliinasi on kaunis!

Hepsi kirjoitti...

Kiva laukku ja kaunis liina! Se on hyvä just noin, nih! =)

EVA K. kirjoitti...

Kiitos Piiku kommenteistasi! Niistä korviksista; kyllä ne on ihan oikeaa akvarellipaperia, 3-kertaisena tosin ja korupiikki sisällä. Kankaankuviointi on kyllä lempihommiani eikä se ole vaikeaa, kun alkuun pääsee. Ompelu on sitten toinen juttu... Pitäisin mielelläni aiheesta jonkinlaisen workshopin, jos kiinnostuneita löytyisi.