NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Loistavaa Uutta Vuotta - Happy New Year 2015

Vuoden viimeisiä viedään. Vielä valmistui yksi, jo puoli vuotta sitten aloitettu tilkkutyö. Saunakammarin penkille tarkoitettu tilkkupeitto. Tämä taisi olla toinen aloitettu tilkkutyö ja toimi mainiona toipumisajan kässynä kesähelteillä, kunnes se hiukan jäi muiden hommien jalkoihin.

Last day of this year - one patchworking blanket is now ready. I have started this half a year ago. This is meant to be in the sauna dressing room.

Mallihan on melkein samanlainen kuin tässä tyynyssä. Tyynyn tein kun kyllästyin tämän peiton tekemiseen - tuo käsin tikkaaminen kun ei ole kaikkein nopeinta puuhaa. Lopulta peitossa tikkasin toki käsin sen mitä olin aloittanutkin, mutta koneella tikkasin vielä jokaisen blokin, jotta tuli hiukan tukevampi.

Pattern is almost same as it is in this cushion which has been ready for a while.

Jotakin pitää aina yrittää oppia ja tässä viimeistelyssä hain netistä ohjeita reunan kanttaukseen. Ohjeet löytyivät Tilkunviilaajalta täältä nurjapuoli ja täältä oikeapuoli. Oikean puolen ompelin käsin, mutta ohjeessa se neulottiin koneella. Siistin reunan sain aikaiseksi.


Ja meidän perheessä asuva Neiti Laaduntarkkailija Bigi Biggarainen on hyväksynyt peiton, joten on se kai sitten itsekin hyväksyttävä. Hyvä on päällä maata.

Miss Quality, Bigi Biggarainen the Cat has accepted this, so no mutter.Siinä se taas yksi vuosi. Ensi vuonna on taas ensi vuoden kujeet ja kaikki päivät käytössä!

One year almost over again. Next year new ideas and again 365 free days to plan!

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Uusi vuosi edessä ja ihan uus ilme blogissa! En meinannu tuntea.
Hieno toipumispeitto ja laatu takuuvarmaa. On se vaan hyvä et meillä on noit laatupäälliköt:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaunis ja pirtsakka peitto.
Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

Hepsi kirjoitti...

Upea tilkkupeitto!
Hyvää uutta vuotta!