NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sukkasatoa!

Kannustusjoukko valmiina, paikoillenne - valmiit - hep!Ensimmäisen illan sato oli tämä ja uskoin sukkien valmistumiseen nopeasti. Lanka meinaan väriltään ei ollenkaan inspiroinut. Keräkin oli kärsinyt - vyöte oli mennyt parempiin suihin ja kerää oli tuljutettu. Siksi kaiketi ajattelin verrytellä sillä.

Kuinkas sitten kävikään? Koko viikko yhtä hulinaa, puikotella sain vain häthätää jossakin välissä. Ja valmistuminen senkuin viivästyi ja muut projektit valtasivat elämäni.
Tässä ne nyt sitten ovat, sukkasato09 ensimmäiset. Päällimmäinen on tehty ruusunpuisilla 2.5 puikoilla, alimmainen KnitPron tuliterillä 2.5 puikoilla. Eroa ei huomattavasti ole jäljessä. Mutta mukava oli tehdä KnitProilla, ihmettelen vain miten kummassa joskus innostuisin tekemään 2 puikoilla jotain?

Langasta en muista muuta, kuin että Piikkopirrasta sen olen ostanut.

Seuraavat ovatkin sitten uuden oppimista - alku sujunut suht hyvin, niistä myöhemmin.


5 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Kyllä nämä KnitProt ovat ihania, minäkin sain osani ja neuloin noitten pitsikämmekkäitten peukalot niilla. Niinkuin olisi paremmin kulkenut kuin bambupuikot. Noita Sukkasadon sukkiakin teen nyt näillä uusilla. Vaan eipä tuo työ joutune, oli uudet tai vanhat puikot. Täytyy välillä aina jotain muuta puuhastella, niinkuin karstata ja kehrätä. No on eka sukka puolivälissä terää.

Susu kirjoitti...

Kyllä näyttää kannustusjoukko kaikkensa antaneelta! Mulla on nyt sisäänajossa 2,25 Knit Prot. Kakkosia vielä taidan säästellä:-)

MarjutJ kirjoitti...

KnitProt ovat todella hyviä; minulla on peräti kahdet:) Minusta sukat ovat kauniin väriset.

molla-maija kirjoitti...

oikein kivan näköistä lankaa, ja kivat sukat

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks.