NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Turkasen linssilude ja muita tarinoita

Katsokaa, mitä mä sain tänään!!! Kun ovi jätettiin auki niin sehän tarkoittaa, että voin valita hyllyltä uuden leikkikalun. Tällä kertaa valitsin tuon ihanan vihreän bambulangan. Eiks tullutkin siitä tylsästä kerästä mahdottoman taiteellinen teos?

En vain tajua, miksi se piti taas keriä NÄIN tylsän näköiseksi. Ei luvannut Piiku mulle sitä enää. Huokaili vaan mennessään, että onneks en ottanut Regian handdyed-sukkalankaa... Mikähän juttu se olis ollu??

Tässä mä poseeraan Piikun uuden huivin kanssa. Tästä se kohkas kovasti, kun se on kuulemma sen eka Noro. Munsta se tuoksuu ihan kivalta. Ja eilen kun se pingotettiin, laitoin kuulemma nokkani joka paikkaan - mutta kun se oli niin mielenkiintoista! Kumma tapa laittaa huivi mattoon kiinni nuppineuloilla, suihkutella se märäksi ja laittaa vielä valkoiset liinat sen päälle. Ja aamulla sitten irroitettiin se siitä matosta. Hassua, eiks vaan?
Terkkuja kaikille, nyt Piiku kirjoittaa lopun! Cara, 5kk
Huivi
Malli 5/2007 Modasta
Lanka Noro Yuzen, 56% villaa, 34% silkkiä, 10% Kid mohairia, väri 14
130 g
Knitpro 6 mm
Oikein mukava tekele. Lanka oli hiukan kovaa ja kankeaa, mutta kun kerran jouduin purkamaan, se olikin oikein joustavaa ja pehmyttä. Eli uskon käytössä pehmenevän.
Ja tässä Leijonaprinssimme, ikää 5 viikkoa. Kohtelias pikkuherra, joka jaksoi väsymyksestään huolimatta seurustella minun ja Ukkon kanssa. Liikkis tilanne, kun neljä sukupolvea kohtasi. Surullinen olo tuli, kun sisareni ei enää ole keskuudessamme iloitsemassa hänestä.
ps. kuvassa on myös aiemmin postaamani peitto oikealla ylhäällä pöydän päällä. Samassa kuvassa myös iki-ihana Nuuhku (vasemmalla yläosassa kuvaa), herrasmies viimeistä tassua myöten, 5 v. Ja toki Prinssin äiti kuvaustelineenä....

5 kommenttia:

Tassu kirjoitti...

Moi Cara! Mäkin tykkään langoista enkä ymmärrä yhtään miksi niillä ei saisi leikkiä. Onhan noi äiskätkin koko ajan lankojen kimpussa niin miks me ei saatais?

Meilläkin välillä outoillaan nuppineulojen ja eteisen maton parissa, mut silloin mut viedään Piikkiöön evakkoon...

Susu kirjoitti...

Kiva malli tuossa ekassa Norossasi! Norot sen kun vaan pehmenee ja paranee kun niitä käyttää.
Teillä on viitoset! Leijonaprinssi 5 vko, Cara 5 kk ja Nuuhku 5 v...

Marjut kirjoitti...

Meidän blogikoiraa ei vois vähempää kiinnostaa mun langat tai ottaa se kerän suuhunsa, jos sille tarjoaa kädestä pitäen.

Mulla ei ole vielä yhtään Noroa; ehkä joskus. Tuo huivisi on kyllä aika hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Cara on aivan ihana, joka kuvassa taustalla topakkana tarkkailemassa, mitä tapahtuu..oikein naurattaa. Ihania kaikki nämä käsityöt, tuo junasukkien ohje on pakko saada, jos meidän lasten mummo ehtisi tekemään sellaiset koko perheelle, aivan ihanat...Terveisin Caran kasvattiäiti Sini

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely baby. I am sad his Grandma isn't there anymore (if my sense of relatives is right). But I am glad you're there as his Great Aunt. Nice yarn and nice dog and nice project.