NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 20. marraskuuta 2009

Baktus II - ja kummallinen lankakerä

Ostinpa Noron sukkalankaa huivia varten. Se oli tarkoitus tehdä värikkäälle persoonalle, ja odotukset olivat korkealla, koska kerän päällä oli vahva turkoosi ja lila.

Kun sitten aloin tehdä, sain kerän sisältä ruskeata, vauvan kakkan ruskeata ja lisää ruskeata. Mieliala alkoi laskea, kunnes havahduin tosi hasusun raitaan:


Siis keskellä värikästä huivia vaaleanharmaa, jossa jopa vaaleansinistä. Auts. Yön yli mietin tässä kohtaa, ja eiku purkamaan pois moinen harmaa pläjäys.

Tässä sitten Baktus II ilman harmaata raitaa keskellä. Onhan tässäkin 'hyvät värit', mutta ei se ihan nyt ole sitä, mitä ajattelin 'värikkäällä'. Eikä siis mene lahjaksi värikkäälle persoonalle, vaikka nyt kuvassa paremmalta näyttääkin kuin muutama päivä sitten.

Baktus II
Noro Silk Garden Sock Yarn, väri S245
Metalliset 3½ puikot
menekki 100g - harmaa raita ja joku metri.


Opin siis jotakin: Noroa ei ole kerän päälle katsomista vaan sitä on tuljutettava ja tutkittava oikein kunnolla. Jotta saisi sellaisen version, jota haluaa....

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Johan nyt kun ei Noroonkaan voi enää luottaa;)

Susu kirjoitti...

Vähän mä ihmettelinkin kun tuon värin valitsit. Noroista pääsee parhaiten selville kun möyhentää kerää päästä ja katsoo mitä siellä sisällä on. Ostotilanteessa sä varmaan keskityit enemmän syöttämään kissalle koirankarkkeja;-)