NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

KYHäily valmis - SNS finalized

Kyhäilyt on nyt tehty. Kesäyönhullutuksessahan piti aloittaa joka päivä joku käsityö kesäkuun alsuta juhannukseen asti (yht. 26 kpl) ja btehdä ne valmiiksi ennen heinäkuun loppua. Kyhäilyn aikana tein 9 kpl tiskirättejä ja 4 kpl pompularättejä ('kluuttuja'), 2 Abrazo-huivia, 3 sytomyssyä, yhdet sukat, yhden topin, baktus-huivin ja keltti huivin, keltti- ja mustikkapipon, huovutetut tossut ja pöllön.

Kelttihuivi valmistui tänään.

Tein siitä hiukan leveämmän kuin mitä mallissa oli ja käytin kaiken langan mitä oli jäljellä (hiukan alle 100 g) ja sain siitä juuri ja juuri tarpeeksi pitkän. Nyt voi sitten talvi tulla... paitsi että ulkolämpötila on taas tänään yli 30 astetta!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiva oli kyhäillä. Ensi vuonna voin kokemuksesta viisastuneena ottaa hiukan tiukemman haasteen!
 
Summer Nights Stupidness is finalized now. I have started 26 knitting projects 1.-26.6. and finalized them now. The last one was a Celtic shawl above. Now it's okay the winter to come - it comes anyway. Next year I'll take more challenge to this campaign, this was just fun!
 
Käsityö-Elisasta sain mukaani taas sytomyssyjä. Nämä 30 myssyä on tehnyt kuulemma joku ympäristökuntien kansalaisopisto. Jos satut tietämään mistä ne ovat, laita kommentteihin!!
 
Pussitettuja,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
koruilla höystettyjä ja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
muuten vain tosi somia myssyjä.
 
Vien ne Tyksiin sopivan hetken tullen.
 
I got these sytocaps from one shop, They are just cute ones. All in all 30 caps. I'll go to hospital and give these to them too.
 
 
 
 
 
 
Loma on ohi, huomenna palaan töihin nautiskelemaan ilmastoinnista. On ollut mukavaa, mutta ei se haittaa, vaikka arki alkaakin. Ja varsinkin se ilmastointi nyt houkuttelee toimistolle jo....  :)
 
My holiday is over. No matter, I'm very happy to return to my office while there is air-condition. In these climates (+32 degrees C!!) it's just nice.

3 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onneksi olkoon, Urakka on ohi!

Susu kirjoitti...

Hieno saavutus! Nätti tuo keltti - omaani olis kans pitänyt leventää... Mun puodissa on hiukan toistakymmentä sytopyssyä kans. Voisi sitten viedä samalla.

Työn iloa sulle. Nauti ilmastoidusta toimistosta ja illalla vilpoisesta järvivedestä:-)

Marjut kirjoitti...

Onnittelut KYHäilyjen loppuunsattamisesta:) Meidän toimistossa ei ole ilmastointia, joten ei ole lainkaan ikävä.