NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!torstai 16. syyskuuta 2010

Kaamasen tiellä - in North

Tai ainakin melkein. Vietimme miehen kanssa laatuloman Saariselällä ja Inarissa. Kotona olemme kyllä vähemmän sosiaalisia kuin siellä olimme, kiitos Sadun ja Jukan sekä Kaijan. Aina oli menoa ja meininkiä. Tunturissa kävimme kaksin - eihän nuo paikalliset noita turistireittejä enää kiertele.

Säät olivat mainiot, lämmintä oli ja tässäkin piti ottaa pikku tirsat pitkän reissun päälle. Mies varjona mukana...

In Lappland in few day's vacation. Nice weather and good paths around the Saariselkä made our vacation a superior one. And also Jukka, Satu and Kaija, our friends living up there.Vaan enpä unohtanut päätehtävääni sielläkään. Tavoitteena oli tehdä kolmet sukat lomalla - ajatus oli meinaan rauhallisesta lomasta, illalla hotellihuoneessa sukankudin käynnissä. Vaan ei - eihän sinne telkkaria katsomaan tai nukkumaan menty!


Kahdet tuli valmiiksi. Jannea ovat ja tuliterät 20 cm KnitPro 3½mm tuli testattua. Hyvät olivat. Koko on about 43 ja sukkiskampanjaan ja Perunalaariin ne ovat menossa. Nyt siis kolmet valmiina.

Two socks during the holiday time. I wsanted to knit three pairs - but we had too much hurry there.


Kampaajalla oli edellinen potilas vielä tuolissa, kun menin sisään. Nopea kysymys, onko kaksi minuuttia aikaa ja sisään Piikkopirtaan. Mikä lanka, nannaa... melkein kuolasin. Tuollaisia käsineitä siitä ajattelin - malli on virolaisesta Käsityölehdestä tältä syksyltä ja malli on vanha, uudelleen toteutettu. Katsotaas kuinka minun käy - käsineitä kun en ole juurikaan tehnyt ja puikkokokokin on minulle ihan alamittainen.

This yarn is just a caramel - nice, smooth - perfect.

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kyllä Lapissa on aina oma hohtonsa ja siellä jos missä voi rentoutua. :) Mainio yhteiskuva teistä yhdessä! ;)

Susu kirjoitti...

Ihanan rentoa meininkiä siellä Kaamasessa:-) Kahdet sukat on kyllä hieno saavutus. jos olisit saanut kolme paria valmiiksi niin lomalanka olis loppunut kesken:-)

Tuo Mokkasukka varmaan lievittää lomaltapaluuangstia ihan mukavasti...

KristiinaS kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään seuraamaan sormikkaiden syntymistä;)

Marjut kirjoitti...

Kaamasessa oli varmasti upeaa:) Valmiita sormikkaita odottelen minäkin.