NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 6. syyskuuta 2010

Sukkia! - Socks!

Sukkasato ja sukkiskampanja Tyksiin on alkanut! Ja uskokaa tai älkää, ensimmäiset sukat kampanjaamme ovat jo saapujneet postitse Susulle. Siitä se alkaa.

Minä verryttelin sukkia jo ennen sukkasadon alkua - tässä nämä toiset työkaverille tehdyt lahjussukat ovat vielä kesken, mutta nyt ne ovat jo kiltisti paketissa odottelemassa jalkaan pääsyä. Lanka Pallasta ja Maijasta kantapää ja kärjet. Knit pro 3mm, menekki rahtusen vajaat 100 g Pallasta ja jonninverran Maijaa.

Campaigns has been started: Sukkasato and sock campaign to Turku University Hospital for cancer patients. Good start - already few socks have been arrived!

These socks were early birds - they have been snet to my collegue already - as finalized.

Ensimmäiset Sukkasadon ja kampanjan sukat ovat tässä. Sisulla mentiin, mustaa ja liilaa. Knitpro 2½mm. Koko lienee jossain 43:n huitteilla.  Langanpätkällä kiinni ja sujautan vielä vyötteen sukanvarteen.

First Sukkasato and Campaign socks are here. ALso I have opened the campaigns!

Ihana orkidea, kiitos Maarit ja Ilkka! Samalla houkuttelin Maaritia mukaan kampanjaan - taisin onnistuakin??

Friends brought this while were with us in lazy Sunday afternoon - how nice it is! I tried to get the lady also participate to our campaign - I assume I was successfull.

1 kommentti:

Susu kirjoitti...

Noi Maija-Pallassukat on hauskat! Ja kamppissukat kivat. Aamulla just haaveilin pitkävartisista raitasukista kun niistä tulee hyvälle tuulelle!

Tosiaan oli hieno yllätys, kun postimies toi eilen pullean kirjekuoren. Lähetänpä kiitoket Eevalle Ouluun - jos vaikka sattuisi käymään täällä:-)