NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Last ones finished this year


Pari sukkaparia tyttärellemme - turkoosit ovat sisua, paitsi varret ja punaiset ovat Maijaa. Ja miksikäs toiset näistä jäivät tapaninpäivään??

Kas kun tonttu Toljander kävi kylässä ja sekoitti puuhastelut. Edellisen postauksen keltaiset tennarit menivätkin toisiin jalkoihin ja se, jolle ne oli tarkoitettu jäi ilman. Tontut ne keksivät mitä vaan näemmä! Piti siis tehdä uudet tennarit. Sain kokeilla myös hiukan erilaista väritystä (liila-keltainen) ja sivukappaleet on hiukan eri tavalla muotoillut.

Two pairs of socks to our daughter.

There where some mess in information and those yellow sneekers were in other person's feet... So I had to do quickly new ones, but she got these only on Monday.... sorry!


Nyt nämäkin tennarit parantavat jo saajansa jouluflunssaa... ja Tovestahan ne.

New colours, and a little bit new shape in them - I liked. Now these make her feel better while suffering Christmas flu.

Joskus käy käsityöliikkeessä kalpaten, kun joku lanka hyppää sieltä suoraan syliin.Näin kävi tälle langalle. Olin etsimässä paksua lankaa - tai vienosti katselemassa - eihän sitä ennen joulua ehdi itselleen mitään tehdä....
Liivi - westcoat, model Drops
Yarn Permin Safira, 95% wool, 5% silk, 7 skeins (350 gr)
KnitPro 4½mm

Kiva tehdä, mukavan oloinen. Ei ihan sitä mitä hain, mutta melkein. Eli nälkä jäi....
Kuvassa on myös meidän yhteinen joululahja - joskin minä sitä olen pyytänyt pitkään. Uusi kamera - ja objektiivilla.... :)

New westcoat - not just perfect but almost. There you can see also our new camera with objective... I'm very happy about it!

5 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Hyvännäköinen liivi. Tuollainen voisi olla hyvä töissä. Villapaita on liikaa, mutta hartiat kaipaa lämmikettä.

TeSa kirjoitti...

Ihana malli neuleessasi ja kiva väri langassa.

KristiinaS kirjoitti...

Mä arvasin heti, että nyt on uus kuvapeli kun tolleen kuvasit. Hienolta näyttää.
Ja liivikin on hieno, tai siis kivan mallinen.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis liivi. Nuo tennarit ovat söpöt.

Susu kirjoitti...

KIITOS PIIKU! Mä olen ihan otettu tennareistani. Ja nyt mulla onkin ihan yksilölliset;-) Flunssa jatkuu ja tässä harkitsen terveyskeskusreissua. Neule mukaan vaan niin eikähän siellä aika kulu...