NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Lämpöä marraskuun pakkasessa

Lähetimme Susun kanssa viestin nettiavaruuteen - Tyksin syöpäpotilaat tarvitsevat sukkia. Saimme iloita ihanasta sadosta pitkin syksyä ja eilen saimme kunnian viedä sukat heille, jotka saavat lahjoittaa sukkasi käyttäjälleen.

Sydän täynnä lämpöä ja hyvää mieltä olimme jo tutussa ympäristössä tuttujen hoitajien kanssa ja jos mahdollista - tällä kertaa vastaanotto oli vieläkin lämpimämpi tai ainakin intiimimpi. Aistimme kaikesta sen tarpeen, jota Sinun sukkasi tulee täyttämään.

Muutama kuva tuli napsittua samalla kun salaa pyyhin silmäkulmaani.

Tässä on yhteisneulotut sukat. Sain tehdä toisen vartta ihan aluksi ja kerran matkalla iltamyöhällä kotiin pyysin Susulta näitä sukkia, että saan tehdä kerroksen puolimatkan krouvissa. Auttoi heti!Yli kaksisataa jalkaparia toivottavasti pysyy hiukan lämpimämpänä tänä talvena Varsinais-Suomen alueella!

Salolaiset Susun johdolla  tekivät koko satsista ylivoimaisesti eniten.Kiitos Susu! Olet mahtavan paikallisen porukan hengetär siellä. Puotisi lienee nyt muutamalle muullekin kuin vanhoille tutuille se tärkeä henkireikä pimeässä Pohjolassa :) .

Jos huomasit, että sukkapuikot kutittavat edelleenkin kätösiäsi ja haluaisit lahjoittaa sukkia Tyksiin, tässä osoite:
TYKS, Syöpätautien poliklinikka
osastonhoitaja Pirjo Haavisto
PL 52
20521 Turku

Tai voit viedä myssysi T-sairaalan 1.kerrokseen, osasto 820.


Käärin nyt sukkiskampanjan rullalle, solmin sen silkkinauhoin ja talletan  itselleni vanhuuden muistoksi. Ja alan tekemään itselleni sukkia, kun vanhat ovat risat....

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Tee ne sukat jostain ihkulangasta! Niinkuin mainoksessa sanotaan - Olet sen arvoinen!

Niinkuin on tässä viime aikoina monta kertaa pilke silmäkulmassa vitsailtu - mun puodissa käy vaan kivoja ihmisiä... Ja hyväsydämisiä!

Hieno keräys takana. Kiitos sinulle Piiku!

Marjut kirjoitti...

Minusta on hienoa, kun niin monet haluavat auttaa.

Jaana kirjoitti...

Olette aivan uskomattomia naisia, tuotte valoa ja lämpöä monen elämään, kiitos Teille

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa että olette olemassa. Kiitos