NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 28. toukokuuta 2011

Ujot värit - Shy colours?

Vielä olen viime viikonlopun tunnelmissa. Nyt langat on saatu kerälle ja ne ihastuttavat minua tuossa näkyvillä joka päivä. Pitää käydä niitä hypistelemässä ja siirtelemässä erilaisiin järjestyksiin.
Värit ovat luonnossa jos mahdollista vielä syvemmät nyt kerittynä. Mutta miten saan ne kuvaan? Suodattimia on vaihdeltu, valoisuutta myös, mutta ei. Tällaisina ne tulevat kuvaan, kuin hiukan ujoina. 

In the mood of last weekend still. Here are the yarns! If possible, the colours are more intensive this way. But how to get them to the picture? After many different ways to get the colours shown I just thought the colours are a little bit shy.
Vanha Clapotis alkoi näyttää jo lattialuutulta ja halusin toisen. Tämä oli se helppo työ vaikean rinnalla, vaikea on valitettavasti vielä pahasti kesken. Clapotis on hyvä hartiahuivi ja mukava tehtävä. On tosi innostavaa purkaa sitä yhtä silmukkaa aina silloin tällöin. Lankana tällainen pitkien raporttien liukuvärjätty lanka on tässä ihana.

Mies sanoi, että olet sitten tehnyt tuollaisen pöytäliinan?

Old Clapotis was just old. This is nice model and an easy one besides the more difficult one. That difficult one is still in progress...

My husband commented, that this is a nice tablecloth?Clapotis shawl
Viron villaa, 183 g, 512 m
Puikot Knit pro 4 mm

Sitten aloitetaankin KYHäilyt jo ensi viikolla!

Mukavaa viikonloppua - Nice weekend!

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Niin herkullisilta kerät näyttää ruudun tänne puolenkin. Onkohan kasveilla värjättyjen lankojen kuvaaminen erilaista? En viimekesänä tainnut saada yhtään aidon näköistä väriä niistä esiin...

Susu kirjoitti...

On ne vaan niin nättejä! Ja musta tuntuu että prosessi jatkui ja värit vielä syvenivät alkuviikolla. Voikohan se olla mahdollista?
Täällä vastarannalla on yks raparperiliemi keitettynä...mitenkähän hienoa beessiä siitä tuleekaan?

Pirena kirjoitti...

Kävinkin jo Susulla ihailemassa hänen värjäyksiään. Samaa sävyä näyttää olevan.

Marjut kirjoitti...

Nättejä ovat vähän ujoinakin:) Clapotis on minulta vielä(kin) kokeilematta, mutta niin on paljon muitakin.