NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 16. tammikuuta 2012

Myssyjä - ja linkkejä ohjeisiin.

Only in Finnish this time.

Myssyjä on tullut tehtyä - niin pikkuherralle kuin sytomyssyjäkin.

Ekana tässä vanha kunnon pöllömyssy, jonka ohjekin on kadonnut kampanjoiden välissä tuolta palkista. Vaan ei hätää - nyt kun neuloin sen uudestaan, huomasin siinä virheenkin ja korjasin sen, eli uuden ohjeen saa klikkaamalla mua. Dokumentissa on mukana myös kaaviokuva, joka edellisessä versiossa oli erillinen ja alkoi temppuilla jossain vaiheessa.

Tällä ohjeella pöllömyssystä tulee noin 52 senttinen, eli pienihän se taitaa olla aikuiselle, mutta pikkuherra M:lle toivottavasti ihan sopiva. Lankana tässä on Teetee Primavera, alle 50 g, puikot 4 mm.

Toinen pipo pikkuherralle valmistui myös. Tein eka kerran myssystä kaksinkertaisen, eli neuloin vuorin puuvillalangasta.


Lanka Austermann Alpaca Silk, 80% alpaca, 20% silk, puikot 4 mm. Puuvillalanka vuorissa on ohutta, 2½ mm puikoilla tikuttelin menemään.

Lopulta minäkin tein Calorimetryn. Novitan Cloud on lanka, ja yksi kerä riitti.Pari sytomyssyäkin on valmistunut.
Vihreä Blend Bamboosta tehty pipo on vanha kunnon Malli Sari. Lankaa meni alle 50 g, puikoilla 3 mm.Oranssi on tehty itsevärjätystä (sipulinkuori?) villa/puuvillasekoitteesta, malli on sytomyssy pitsinen. Puikot 3 mm, mutta menekistä en nyt osaa sanoa.


 Myssytalkoot jatkuvat!

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sinähän olet oikein urakoinut päänlämmittimiä! Tulipa mieleeni tuota kaksinkertaista myssyä katsoessa, että senhän vois tehdä onteloneuleenakin - eipä ole moinen ennen mieleeni tupsahtanut. Hmh, ehkä joskus...

Susu kirjoitti...

Jopa on syntynyt myssy poikineen. Ja montaks olis valmiina jos meidän lankatreffit olis osunu kohdilleen lauantaina...
Mä taidan olla vähän hitaasti syttyvää sorttia kun tuo pöllö oli mun mielestä ihan pöllö silloin pari vuotta sitten ja nyt se on tosi kiva! Tuplamyssy on mainio idea kans!

Oliskohan H-salon kauppa illal mitään?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi että on upeita. Tuö pöllökuvio on suorastaann hellyyttävä. Kiitos linkeistä

Pirena kirjoitti...

Sinullapa vallan kauniita myssyjä. Mietin noiden kahden alimmaisen tekemistä. Tulostin ohjeet, sainhan?

jantta kirjoitti...

Nyt taitaa olla pipo/myssybuumi menossa :) Minä yritän väsätä puseroa mutta kippee etusormi jarruttaa neulomista.