NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pientä tarpeellista - Small but necessary

Pieniä mutta ah niin tarpeellisia näillä leveysasteilla! Neiti A saa pipon ja rusetti-kaulurin, ja herra-M saa kaulurin ja sukat. Lanka on ihana Adriafil Duo Plus comfort, 52% wool, 48%cotton. 4 mm puikoilla tein. Ja parasta tässä langassa on tietty se, että se on löydetty Susun alennuskorista!
 Niin - sukat on Steppiä.
Pari sytomyssyä on valmistunut, se on ollut tavoitteeni, että kaksi pipoa per viikko pitää tehdä.

Vihreä on Ullan malli, täältä. Mukava malli ja siinä on opetettu reunakin tekemään niin, ettei se piukota. Kannattaa opetella! Lanka on Blend Bamboota ja sitä meni hiukan yli kerä, tämä on aika syvä tämä pipo. 3 mm puikoilla tein.

Oranssi on sitten virkattu peruspipo, josta väheni reiät, kun kuulin että reikäisissä päätä palelee ja kesällä pään iho palaa. Joten jäi reiät näin vähäisiksi. Lanka on Susulta saatua Cotton 8, koukku 2½ mm.

Kaikki mallit, joihin olen täällä laittanut linkin ovat käytettävissä, no problem. Tietysti vain yksityiskäyttöön jos malli on jonkun ihkuoma, mutta muuten vapaat kädet!

Small necessaries to my little people, miss A and mr M. Hope they are suitable. Also two sytocaps has been finalized, the target has reached this week. We have presidential elections today, so some special this evening to follow.

Vilkutukset kaikille ja hyvää vaalisunnuntaita!

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kauluri on kiva idea tosissaan!
Myssyt mainioita. Kiva toi virkattu ilman reikiä mut kuitenkin kuviolla. Mullakin on se kahden myssyn viikkotavoite mut tekee tiukkaa ainakin jos nukkuu lauantaina kolmen tunnin päikkärit...

Marjut kirjoitti...

Kaulurit ovat kivoja ja käteviä. Olen myös kuullut etteivät reiät ole oikein hyviä kaljuun päähän.

BlueNun kirjoitti...

kävimpäs kurkistelemassa ja ihan kommentin kera :)