NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Koulu-uutisia - News at school
Näistä meinasi tulla ikuisuusprojekteja - oikeita ufoja, kunnes yhtäkkiä sain voimaa tehdä ne loppuun - ottaa kerran käyttöönkin ja vietyä arvioitavaksi koulun väen laserkatseen alle.

Basic villatakki, Teetee Elegant kaksinkertaisena. Omiin mittoihin toteutettu - minä kun en ole mitenkään normi - ja uskon ettei oikeastaan kukaan ole, vai kuinka?

Harmaa raita oikean etukappaleen päällä on vain valoa - olisi se voinut olla jotakin muutakin...

Käyttökelpoinen, ja hyvin mittoihin sopiva.

Basic jacket, wool-silk. Measurements are correct, so just usable jacket - next winter....Pikkujakku, jossa etukappaleet on viistottuja. Olin jo pitkään hakenut mallia tällaiseen lyhyeen jakkuun, kun se ei oikein ole minun mallini, mutta käsiin, niskaan ja harteisiin tarvittiin lämmikettä ja varsinkin tunikoiden kanssa. Huivi tietenkin, mutta jakkua etsin.

Ja tässä se on, tosi mielenkiintoinen toteutettava, ihan hiukan tarvittiin open apua. Mieluummin pidän tätä auki, lärpäkkeet liehuen.

Kokeilin asuun Step-sukkalankaa - mikäs siinä. Olisihan se ollut tyylikkäämpi jostain muusta, mutta ei paha mielestäni ollenkaan.

Short jacket, quite nice model to knit. Yarn is Step sock-yarn, usable also - next winter.


Olipas värit - tai oikeammin mörkit, oliko nuo värejä ollenkaan??? Ensi talven lumilla taas ihan normi vaatetta.

 Nyt taas puikoilla on ihan jotain muuta! Kevät on tullut ja Päästetään aurinko sisään. 
Hulluttelu alkakoon!

The winter colours - or are these really colours?? - are awa and I have kept fun with these colours now! Let the sunshine in!


5 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Todella kivan näköisiä :)
Ja ihanaa väri ilottelua tulossa!

amuk kirjoitti...

Todella tyylikkäitä takkeja molemmat. Ihanaa iloista ja keväistä lankaa sulla työn alla <3

Ingi kirjoitti...

Taidokkaita töitä! Ruskeassa on niin siisti tasainen jälki, on kuin koneella neulottu!? Pikkutakki on kivanmallinen, pidän kovasti!

Susu kirjoitti...

Hienoja! Ei ihme jos oli vähän säätöä - lopputulos kyllä palkitsee. Pikkujakku on ihana ja tuo pitkän kaulus kohlahti. Oot sä vaan taitava!

Marjut kirjoitti...

Upeita jakkuja - molemmat!