NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

One for the road

Kerta vielä kouluajan töitä - tämä mekko+huivi löysi kodin täältä. Tämäkin opetti minulle yhden ja toisen asian....
One for the road - This linen dress and scarf went to my friend.


Sitten piti hiukan raivata. Mun lankavarasto kasvoi aikatavalla talven aikana. Langat vyöryivät yhden villikko kissalapsen takia terassilla hunningolla - piti saada ne pois jaloista. Ja kas tässä tulos!
Mun mies on sitten kekseliäs/viitseliäs/auttavainen ja lehmänhermoinen.... Mun piti vain kasata langat laatikoihin, meinaan... :) (taisi kyllä miehellä olla oma lehmä ojassa - mahtoivat ne langat siinä terassilla pistää häntäkin silmään!)

During the wintertime my yarn storage was growing and growing - I understood to settle them after my husband built these shelves, bought these boxes etc...


Kaivellessani lankoja löytyi sieltä myös tietty ufoja - tässä ekat. Nämä jäivät kesken kun tuo tummempi raitalanka loppui - lopulta tein toisen sukan kärjen osittain raidottamatta - mutta koska lanka on kasvivärjättyä, niin raidoittuihan se ihan tarpeeksi ilmankin.Sukat ovat siis itse värjäämää Maijaa (ovat tainneet päästä sipulinkuori-kylpyyn....). Ja mallia on otettu Fredrikoista ja muualtakin....

Of course I found there also some unfinished objects - these socks were there while the darker yarn ended.... but it is dyed for myself so the colour was not so steady and I just finished the socks with one yarn only. The yarn was in onion shell bath last summer, I think.

Olen tosi onnellinen kun saimme sateen tänne Varsinais-Suomeen ja ilma viileni. Hyvä! Sillä se pitkittää tämän kukkimista ja minä kun tykkään siitä niin kauheasti!


Mukavaa Juhannusviikkoa!

Have a nice week towards Midsummer!

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Pellavainen on ihana! Kunhan tästä kaupungistun niin käyttöön tulee heti! Tsiljoona kiitosta!

Nyt ku sul on noin hyväs järjestykses langat niin varmaan on tilaa uusillekin. Jos akuutti lankatarve iskee, niin yks pussillinen on Myllykylän rannassa auton takahutlaarissa:-) Olis yks vaihtoehto siihen huiviinkin... Inventaariota tehdessä löysin:-)

Marjut kirjoitti...

Kaunis pellavainen! Minä myös tykkään juhannusruususta kovin.