NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 9. heinäkuuta 2012

Loma yksillä, kesä kaikilla! - We have a summer time!


Lomalla tässä koneen vieressä en oikein ole viihtynyt. Siksi kaikki bloggaaminenkin on jäänyt. Mistä tänään sitten jo kahden viikon nettilevon jälkeen sain inspiraation vihdoinkin kuvauttaa nämä kesätekeleet ja vielä blogata ne samantien??

I have not had any inspiration to get the photos of these and then add them to the blogg. Too heavy during the summer holiday - just like my work - sitting with the laptop.... no thank you.
After two weeks holiday I can do this already.
Pellavatunika, Drops Lin, 4mm puikoilla, 300 g. Omasta päästä omaan kroppaan sopivaksi ensin ylhäältä alas ja sitten pikkupurkujen jälkeen osa alhaalta ylös. Sellainen tekele siis. Mutta tykkään kovasti. Lanka pölisi aikalailla, mutta pesun jälkeen se on ihan ok. Muuten ihan suosikkiainesta. Tarkempi kuvausta löytyy (Linen tunic, own model, see the link in Ravelry:)  täältä.

Juhannuspäivänä innostuttiin ystävän kanssa Liftaajista, ja kumpikin omista ihanista langoistaan alkoi loihtia huivia. Minä kun en osaa lopettaa yhteen niin piti tehdä kaksi....

Inspired in Hitchhikers with my friend visiting us on Midsummer.... I had to do two of them cause I can't stop after starting.... :)
Lanka über-ihana Cascade yarns Heritage Silk paints, nami-nami. Puikot 3.5 mm, yksi vyyhti - sakaria taisi olla 36 kpl. This yarn is just fantastic!!! I love it!


Pikkumatkaselta Itämeren saarille käväisin myös yhdessä lankakaupassa tsekkaamassa lankoja ja sieltä jäi käteen Perminin Scarlet Print, 58% pellavaa, 26% viskoosia ja 16% puuvillaa. 150 m = 50 g. 3.5 mm puikoilla.

Ja oikein mukava kesähuivi tästä tulikin, vaikka puikoilla se oli aika kamalaa.
Nice scarf, useable, but it was not so nice to knit.

Molemmat on esitelty lähemmin (see details in Ravelry:) täällä, ja mallihan on Hitchhiker Ravelryssä.


Yksi keväinen ufo-projektikin tuli valmiiksi, eli sukat. Lanka on Opal Sport, puikot 2.5 mm.
  One ufo-project finished as well.

Mitään ei oikein pyöri päässä, ei uusia ideoita ei mitään. Neulekone on saanut rauhassa olla koko loman ajan - ehkä jossain vaiheessa jotain tai ei sitten mitään.

Eli minä lomailen totaalisesti!

I have an empty head - no ideas no inspiration to any knitting. So I'm totally on holiday!

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiva tunika ja kauniita liftareita, etenkin tuo jälkimmäinen!

Mukavaa loman jatkoa!

Minä olen evakossa Bloggerissa: http://hepsi20.blogspot.fi/

TeSa kirjoitti...

Ihanat kesäiset neuleet.

Susu kirjoitti...

Tunika on ihana tietty, mut tää ihmettelee miten sä aina jaksat purkaa ja tehdä ja... Mulla menis ufoihin. Liftarit ei oo ennen kolahtaneet mut kui sä nyt saitkin ne näyttään noin kivalt? Onks mun ny pakko?
Hyvää lomanjatkoa! Olet sen ansainnut, on sun viime vuosi ollut aikamoista haipakkaa.

Marjut kirjoitti...

Tunika on tosi kaunis! Minut muuten tapaa toistaiseksi osoitteesta:

http://marjutj.blogspot.fi

Mci kirjoitti...

Terveisiä takaisin! Minäkään en ole laisinkaan koskenut neulekoneeseen, etenkin kun se on vieläpä vanhempieni luona ja minä omassa yksiössäni, mutta kyllä se tästä vielä neuleeksi muuttuu ;)

Mci kirjoitti...

Joo, nyt heti sitten Etelä-Pohjanmaalle, vieraisille ja Tapion kauppaan! Ei ole tosiaankaan kaukana :)