NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 28. heinäkuuta 2012

Pieni on kaunista - Small is beautiful

Kyllä on pieneksi menneet tämän tytön neuleet tänä kesänä. Virkannutkin olen - valmista tulee vain vähän. Tämä pikkulaukku tuli. Mallihan on Susulta, ja tällaisen tein myös viimekesänä omavärjäämistä Atol - langasta. Sen tekeminen ei vieläkään ollut kauhean kivaa.... Lankana on Novita Samos, menekki taisi olla 3 kerää, virkkuukoukku 4 mm.

Laukku lähti tyttären matkaan.

So small are my knittings this summer. This little bag I crochetted to my daughter.Tarmokas pikkuneiti A testasi sukkia tosi tohinalla ja Cara katseli vierestä ihme touhua. Jalkaanhan niitä saatiin ja taas pois ja jalkaan ja pois. Välillä esiteltiin minulle tulosta ja eiku jatkamaan. Tuloksena oli että sukat olivat liian pienet. Eiku purkamaan ja tekemään isommat. Taas sellainen kärsivällysyysharjoitus tälle malttamattomalle neulojalle, joka ei viitsi ensin tarkistaa lasten jalkojen kokoa.

Little Miss A tested her socks with blog-dog Cara. She was so excited - so many socks to test! All the socks were too small - I had to fix them. I'm too impatient to check the size of the feet beforehand but patient enough to undo and do again...Tässä sitten sukkasaalis. Punaiset menevät Onnensukkia pikkuvarpaille- keräykseen Tampereelle. Muut ovat sitten menossa kovaan kulutukseen Neiti A:lle ja Herra M:lle. Kaikki tuli tehtyä kantapään ja kärjen osalta kahteen kertaan... höh.

Here are all the socks. The red ones are to charity, other to Miss A  and Mr M.

Vaan lisää sukkaa pukkaa puikoilta - tällä kertaa isän 89-vuotislahjaksi mustat ohuet villasukat kokoa 48, valmiina ne pitää olla viikon päästä. Lisäksi sain Susulta eilen ihanaa Katia Revive lankaa - se on mukavaa neulottavaa.... Niillä eväillä aion minäkin olla neuleolympialaisten osana, vaikken eilen jaksanutkaan avajaisia katsoa loppuun.

Kesä jatkuu vaikka lomat oli ja meni. Sielu lepää valossa.

More socks are coming, to my daddy who has his 89th birthday next week. Black and size 48... The I got Katia Revive yarn yesterday, it's just nice to knit. So I can attend to Knitting Olympics although I didn't watch the Grand Opening yesterday to the end.
Summer is still hear - the light is gorgeous.

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kivan iloisia sukkia pikkuväelle! Vaan en kyl jaksais neuloa ja purkaa...ennen tekisin alusta loppuun uusia. Laukku on hyvän näköinen - onnittelut ohjeen selätyksestä. Mulle se tuotti tuskaa silloin aikoinaan.
Meillä vastarannalla vasta aloitellaan lomaa ja odotellaan ukkosta viime kesän kasvivärjättyjä tikutellen...
Juu ja blokkaisin mut en saa kuvia siirtymään, joten kiukuttelen enkä blokkaa. Nih.

Hepsi kirjoitti...

Onpas suloinen pikkulaukku ja hurja kasa ihania pikku-sukkia!

Susu kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta ja innostuksesta! Täältä vielä tullaan:-) Sulle on tunnustus blokissani. Siin vahas tutus osoittees. Ei kait punkkipää voi kesken loman opetella uusii asioit mut kyl mä täält vielä teen paluun!