NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Monenlaista terapiaa - many kinds of therapy

Pimeä ja syksy vie meitä mennessään - silloin on pakko saada jotain terapiaa. Itse olen ollut onnekas saadessani niin monenlaista terapiaa tänä syksynä. Ristironkeli-, lämpö-, lomaterapiat on koettu. Neuloosi tietenkin on aina käden ulottuvilla.
Lisäksi kotona on vielä kaksi terapiamuotoa: hännänheilutus- ja kehräysterapia.
 
 
 

 
Niistä pitävät huolen Cara the Dog ja Bigi the Cat. Kavereita toisilleen - ainakin just ja just valokuvan verran.
 
I've got so many therapy this Autumn: Holiday-, sunshine-, warm-, knitting-, tale wawing- and  cat spinning therapies.  Cara the Dog and Bigi the Cat are friends just so long I can get a photo. No bad problems between them.
 

Kiitän Tassua ihanasta pannasta - ehkei Bigi ole kanssani ihan samaa mieltä. Mutta tämän avulla säilyy luonnossa sopu eikä saalislintuja ole tullut enää terassille. Lisäbonuksena on tosi iloinen kilinä pihalla vaikkei kissaa näkyisi missään.

Jotakin on tullut taas kätösistä valmiiksi.

 

Paksu lanka ja isot puikot - nopeasti valmista. No joo, muttei käynyt ihan terapiasta. Hankalaa enemmänkin. Lanka on Marks&Kattens La Strada, 50% acryl, 40 % wool, 10% bamboo, 300 g,  puikot 10. Huivin tein Ihalaiskan tavalla, koskapa isompia airoja - eiku puikkoja ei ollut varastossa.

Parit Merenkulkijat tuli tehtyä Jannesta, puikot 3½ mm. Vaaleanharmaat ovat isälle, koko 48 ja toiset ovat ihan itselle kylmiä odotellessa.

 
 

Sarf and socks, nothing else finalized this time.
Hope you enjoy your Sunday!

Mukavaa sunnuntaita, harmaata on muttei onneksi juuri nyt sada. Ulos siis vaan!

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Meillä myös hännänheilutusterapia on ihan parasta.

amuk kirjoitti...

Varmasti tuo kehräys- ja hännänheilutusterapia ajavat asiansa kaikkein parhaiten , kullanmuruja <3 Ihania käsitöitä sinulla valmistunut siellä . Kaikki mahtavia .

Susu kirjoitti...

Tuubi oli tosi kivan tuntuinen mut noi sukat on ihan parhaat. Pitääks mun luopua ainaisesta perussukasta ja yrittää kans? Koko 46 on varsinainen saavutus!
Kehräys/hännänheilutusterapia on ihan parasta- huomasin kehräysterapian puutteen kun Tassu ei pariin päivään kehränny mulle ollenkaan... Kiva huomata, et Hännänheiluttaja ja Kehrääjä ovat jo kavereita!