NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Congratulations, Linda!

Marraskuu - huh. Pimeyttä ja märkää. Joka vuosi siihen varautuu, joka vuosi se yllättää. Ja aina se loppuu aikanaan. Nytkin toivossa on hyvä elää.

November - darkness and wet. I know it comes and still it surprises. And every year it ends one day. Hopefully this year also.

Onnea, Linda! Linda valmistui lähihoitajaksi viikko sitten.
Tyttären kaveriksi Linda ilmestyi jumpassa viisivuotiaana. Sitten samaan kouluun ja luokkaan, jossa nämä lapset kasvoivat teini-ikäisiksi 9 vuodessa.

Äidillisiä tunteita täynnään tein siis villasukat Lindalle.

Linda, my daughter's friend in 15 years time has graduated, Congratulations! I knitted her the socks with motherly feelings.


Model Cookie A Sock Innovation, Sunshine. Yarn Gjestal Maija, 120 g, 3 mm.

Kiva neulottava, joskin rikkoi sormenpään, joten teipillä varusteltuna sitten loppusukat. Pienet kulkuset varsiin näin joulun kunniaksi. Perille menivät jo ja tarpeeseen kuulemma.

Pimeyden karkottamiseksi Susu intoutui lahjoittamaan minulle valoa, kiitos! Ja tietysti kerämuodossa - mitähän tuosta langasta tekisi???

What I will knit with this yarn????


No muistuipa vielä mieleeni: olen kovasti ylpiänä seurannut koulukavereiden kavalkaadia neulejulkaisuissa viikolla. Siellä nuo taitavat nuoret ja vähän varttuneemmatkin osaajat ovat kaikkien konkareiden rinnalla, eivätkä yhtään jää jälkeen!!! Hienoa! Kotiliesi ja Teeteen verkkolehti on kyseessä - kipin kapin katsomaan!

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat sai Linda! Ihana tuo kynttilä! Kuinkas sitä raattii ollenkaan polttaa... =)

Marjut kirjoitti...

Kiva sukat ja ihana keräkynttilä! Tahtoo kanssa samanlaisen kynttilän:)

Susu kirjoitti...

Linda sai ihanant sukat. Aurinkoa näin pimeän keskelle. Ei muuten satanu täälläkään (=sisämaassa) joten pestiin ja imuroitiin autoja.
Tulihan se teeteelehti sit viimein ja kivoja malleja oli monta minunkin mielestäni. Se Anun punainen oli ihan sellainen et jos vaiks ittelle. Ilman niit härpäkkeit.

Mci kirjoitti...

Kaunis punainen ja ihanat tiu´ut!

Pirena kirjoitti...

Kauniit ovat sukat.

BlueNun kirjoitti...

Ihana kynttilä...Löytäis kyllä paikkansa meiltäkin, vaan kuinka sitä raahtisi polttaa?
Ihania neuleita olet myös saanut aikaan!