NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän sytomyssykampanja päättyi taas - sytocaps&fairisle

Jälleen kerran kampanja maalissa - loppuluvut löytyvät Susun Silmukoista.
 
Käsityö-Elisasta hain keskiviikkona ison kassillisen myssyjä ja sukkia:
 
  

Viimeisen kuvan lähetys tuli Joensuusta asti, kiitos!!

Kiitos kaikille kauniista myssyistä ja sukista. Hienoa työtä! Pirjo Haavisto Tyksissä oli kovasti mielissään, ja varsinkin sukat menevät kuin kuumille kiville.

Tällä hetkellä on fiilis 'ei koskaan enää' - ennen ensi vuotta!!!! Ja koko ajanhan myssyjä ja sukkia voi viedä Tyksiin.

Näinpä pitkällä ollaan - kirjoneuletta on jo kainaloihin asti ja kainaloista olen jo ponnistanut osaa toista etukappaletta! Ja nyt jo alan säveltelemään - omia ihania värejä pitää ottaa käyttöön, vaikka ohjeessa olisi jotain muuta. Joten modattukin on joskin varsin vähän....Sytocap campaign is over again - over 200 caps and some socks also to University Hospital of Turku department 820. Great job again!

My hopeless fairisle seems to have some hope!

Perjantaina otin pikkuvapaan töistä ja huristin Anjalinille Saloon. Siellä oli Bremont-päivät, piti päästä silittelemään ihanuuksia. Puoti oli pullollaan ihmisiä, kaffet ja tarjoilut olivat tosi maittavia. Lankoja ihasteltiin. On ne vaan nameja. Mukaan lähti sukkalankaa 150 g, en kyllä tiedä raaskinko jalkojani maahan laskea ne sukat jalassani - niin ihanan pehmoista lanka oli. Odotan oikein että saisin ne puikoille, mutta nyt on kaksilla puikoilla jo sukat - joten pitää odotella ja tikutella valmiiksi edes toiset noista sukista ennenkuin aloitan uudet. 
Nyt sitten vain hellittelen noita Bremonteja.
Niin ja Steppiäkin 150 g, paksumpaa versiota ja väri oli ihana. 
 
Kiitos Susu, olipas mukava viikko - kaksi pikkureissua sun kaa! 

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau miten ahkera olet. Upeita neuleita.

Susu kirjoitti...

Kiitos ittelles! Kampanjakaveruudesta ja joo...näinhän se on et ens vuonna taas vai kui? Ja perjantainen visiitti puodissa oli oikea yllätys! Mä luulin et sä huijasit.
Ikuisuusprojekti on edennyt tosi pitkälle ja näyttää ihanalta. Mulla on vaan lapasta - pienestä on hyvä aloittaa vaiks saattaa sekin olla ikuisuus. Camino meni hiilille tänään kun käytiin ajelulla...

Marjut kirjoitti...

Kaunis tuo kirjoneule:)