NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Dinka ja Maria Seppä - and other stories


Viikko sitten vietin sanamukaisesti mökissä koko viikonlopun yhdessä yhdeksän muun neulekisällin kanssa. Sunnuntaina paikalle pyyhälsivät myös Åuti-åpe ja yksi neulekisälli lisää. Ja jukra, miten mukavaa meillä oli!

Ruokaa oli joka lähtöön, kakkuja ja leivonnaisia - niin ja karkkia. Joku yritti ehdottaa että meillä oli neuleretriitti, mutta mielestäni vain sanan alkuosa kertoo jotain oikeaa siitä tapaamisesta.

Aikuistestissä minä olin se tiukkapipoinen mummo, kuten rakas neulekisälli kollegani argumentoi saamiani pisteitä - tiukkapipoisuudesta ei muuten testissä puhuttu mitään. Olin muuten lähes ainoa aikuinen porukasta - jopa ihan tenavia oli joukossamme!

Voi kun meillä oli kivaa, ja uuttakin alettiin heti suunnitella.

Ja kun vielä ennen tuota tapaamista vietin rattoisan hetken Pitsi ja palmikko-lankakaupassa, niin....

Siellä tapaamisessa ei voinut olla mukana muuta kuin BB-sukkia. Puheet olivat sen sorttisia, ettei olisi voinut keskittyä muuhun. Niitä sitten onkin syntynyt - sijaistoimintaa siis edelleen.


Parit aikuisten sukat ja kolmet vauvan sukat lähtevät vävykokelaan mukana Turkkiin mammoille ja sukulaisten tyttölapsille - yhdet sukat jäävät tyttären kaverin tyttärelle.

Ikuisuusprojektin toinen hiha on myös edistynyt, joskin tuskaisen vähän, mutta voiton puolella ollaan jo.

Niin - Dinka ja Maria Seppä olivat mukana neulekisällitapaamisessa. Heidät on sijoitettu NoonKnitin tiloihin Haminassa, mutta pääsivät reissulle mukaan, ja osallistuivatkin ahkerasti syöttötuolissa istuen.

Että sellaisia siskokultia me ollaan!

I met my classmates from Neulekisälli class, we had just a wonderful weekend in Lahti area. I hade there only basic socks with me - those are travelling to Turkey with my daughter's boyfriend.
I have also knitted my jacket - the last sleeve is on it's way.....

Dinka and Maria Seppä then - well they are located to NoonKnit in Hamina, but they were with us all the time. So that kind of sisterhood we have!

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalta tapaamiselta! Tuo aikuistesti olis kyllä kiva tehdä. Mahtaskohan musta tulla edes teini...

Mci kirjoitti...

Ihan tarkalleen ottaen aikuistestissä saamasi tulos oli "Olet aikuisuuden ruumiillistuma - kannattaisiko vähän löysätä kravattia/helminauhaa?"

;)