NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 6. toukokuuta 2014

Amigurum

Sain viime jouluna tällaisen amigurumi-kirjan. Minä en kerta kaikkiaan ole näiden tekemisen kaveri, joskin ihailen toisten tekemiä. Mutta kun mun amigurumit näyttävät aina joltain zombielta eikä siltä kuin pitäisi. No näiden pitäisikin olla zombieita, joten ajattelin että nyt onnistun.
Mutta enhän minä sitten sellaista Amazonia tehnyt jonka mallia aloitin....
 
 
Vaan tein tällaisen ladyn. Vartalo ja bikinit ovat amazonin, hatun lieri toisen mallin ja loput omia sävellyksiä. Minusta tuosta vaan ei voinut tulla mitään muuta kuin tuollainen lady.


 
Kasvot ovat vaikeita. Silmät harittavat aina minne sattuvat ja suu on jotakin muuta kuin se mitä sen piti olla. Kun marinoin leidiä pöydälläni pari päivää ja deadline alkoi lähestyä, oli vain otettava härkää sarvista. Yhtenä iltana viimeiseksi jäin tekemään sinisilmiä, ja aamulla sitten tuon suppusuun. Nyt voisi sanoa jopa, että kasvot näyttävät kasvoilta.....
 
I got this book last Christmas. I decide now to crochet something from there. I chose Amazon and I got lady. Well, it didn't look like Amazon at all.... Face is always very difficult to get, maybe I succeeded now somehow.
This went to Neea 10 years old recently, Happy Birthday!
 

                                                       Onnea Neea 10 v!!

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Aika söpö lady:)