NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 14. helmikuuta 2015

Viides kerta, se on siinä! - Campaign, done fifth time!

Ystävänpäiväkampanja päättyi ja veimme Susannan kanssa saaliin Tyksiin. Rullakolla kärräsimme kaikki myssyt, sukat ja muut jalattimet ynnä kämmekät jälleen T-sairaalan 1 kerrokseen. Vastassamme oli tällä kertaa Paula, joka heti alkoi purkaa myssyjä ja sukkia esille. Samalla hän kertoi, kuinka kiitollisia potilaat ovat näistä - saanko ihan totta ottaa? Me siinä silmät kosteina kuuntelimme ja nautimme kauniista ylöspanosta, voi että tämä on palkitsevaa kun pääsee tuotoksen tuomaan perille!


Myssyjä: 232 kpl,
Sukkia: 139 paria ja
Kädenlämmittimiä (ranteen ja käsivarren) yht 27 kpl

Kiitos kaikille osallistujille ja niille jotka olivat hengessä mukana! Muistakaa että jos alkaa tehdä mieli ilahduttaa taas, niin aina voi viedä keräykseen myssyjä ja sukkia, tarve on jatkuva!

Charity campaign is over again, fifth time we carried all the results to the Hospital, and we got such a feedback that we had tears in our eyes. Thanks all again!

Jotain tuli itsellekin tehtyä, kun oma tinki oli täynnä.  Something also for myself:
Pipo on Katian puuvilla/merino lankaa 70 g, malli Suuresta Käsityö lehdestä, viimeisimmästä. Tykkään piposta vaikka kuvan perusteella palmikko kyllä pitäisi tehdä leveämmäksi. Mutta kirjoitetun ohjeen mukaan tein, ja tuollainen tuli.

A cap for myself. Nice, I like. It's uncommon, but it fits!  

Sormikkaat ovat tosi mieluisat. Pieni juju on varresta kädenselän ja nimettömän poikki kulkeva valepalmikkoraita. Tykkään todella. Malli on Tähkäpäät By Jenni Österman, kirjasta Neulekirja. Lanka on Pallasta 100 g, itse värjättyä happoväreillä, 2,75 mm Knitpro puikot.

I like these mittens ,  I loved to knit them and I love to see them finalized. The yarn was dyed by me, that was also very nice.

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitos itsellesi kamppiksen alkupotkaisusta! Eilinen päivä oli tosiaan koskettava.
Sormikkaat on tosi kauniit ja pipo myös. Itsevärjätty lanka tuossa on edukseen.
Kiitos myös taittelusta! Yritin laittaa viestiä aamusella, mut se ei oo tullu perille kun näkyi mulla paluupostissa... Hyvää Ystävänpäivän iltaa ja viikonloppua!

Matleena kirjoitti...

Hieno saldo teilläkin! Ja nuo palautteet ne antavat todella voimaa, vaikka joskus ei kaksaisikaan. :)

Ihanat nuo sormikkaat! Minä en ole vuosiin - vai vuosikymmeniin -tehnyt sormikkaita, mutta nuo kyllä houkuttavat suuresti... ;)

MiunMaun kirjoitti...

Voi itku. Nyt harmittaa, etten laittanut yhtä silkkihihatintani tänävuonna tulemaan. Jotenkin ajattelin, että kun en kelpuuta itselleni sitä, niin en kehtaa tyrkyttää sitä kenellekään muullekaan.
Aivan huiken määrän tuotteita olette päässeet viemään osastolle, kertakaikkisen huippu juttu!

margsan kirjoitti...

Hyvä me!
Tänä vuonna osallistuin sukilla, nilkattimilla.....
Kiva malli ja väri sormikkaissa!

Marjut kirjoitti...

Hienoa, kun voi ilahduttaa toisia. Sormikkaat ovat kauniit ja pipo myös.