NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 24. elokuuta 2015

Kesä - Summer

Kesä mennä hurahti paitsi että vasta nyt elokuussa se vasta kuumat heitti. Mutta kun oli mukavan viileää, niin saattoi neuloa vaikkapa villapaidan.

Pattern: Antler Ankestrick
Yarn: Sandnes Mini Duett, color 4762, 55% cotton, 45% merinowool, 50g=175m, about 8 skeins
Picks: 3 mm

No well. Pienen ponnistelun jälkeen tämä malli oli tosi mukava. Piti laskea silmukat uusiksi, piti yrittää ymmärtää ylhäältä alas neulottavan paidan kaulus- ja olkaosaa, mutta ohje oli hyvä ja kertoi aina, mitä osaa neulotaan. Ja istuvakin tuli! Varmasti käytössä viileämmillä keleillä, kun taas lämmikettä tarvitaan. Hyvä!

Antler is a well written pattern. It was not so easy to understand how it all happened, but in pattern this was clarified well. I like this!

Sitten kesäkässynä tietty yks virkkaus. Piti tulla pusero ja tulikin huivi. Paloista tämä tehtiin, ommeltiin yhteen, ja taas ihan VSomaKoppa- mallilla. Koukuttaa.
Lanka on kouluajoilta, Noon Knitin ohutta pellavaa, jota tuli hamstrattua ihan olan takaa. Kiva virkattavakin!
This shawl is linen from my school-phase. I made it with the pattern of VSomaKoppa.

Vanhojen varastojen purkua lisää. Tämänkin puseron lanka on kouluajoilta, nyt taas yhden opettajan varastontyhjennyksestä. Väri oli ihana, ja on vieläkin, mutta on vaan jäänyt tuonne. Oikein kiva peruspusero siitä tulikin! Koneella tein suorat osuudet vanhan puseron mitoilla, ja ainaoikein-reunat pistelin 3 mm puikoilla.


This yarn is also from my school-phase, 100% Cotton. I knitted this with knitting machine with the measurement of old blouse and handknitted the edges. I like this simple model!

Neuleretriitin vietin tänä kesänä Irlannissa Vaelsimme saksalaisryhmän kanssa luoteisrannikolla viikon. Irlanti osoitti vetisyytensä ja tuon keikan jälkeen Suomen kesä on tuntunut tosi hyvältä! Kun hiukan kärsii niin kaikesta on tyytyväinen palatessaan!

We were in Ireland, there I had my 'no-knitting-week' this year. Quite rainy weather so Finnish 'cold and rainy' summer was just a nice weather for us after this week!
3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Nuo villapaidat ovat niin ihania ja just mun värisiä :)

Susu kirjoitti...

No jopas täälläkin päivitystä! Kiva.
Aika hauska tuo "ku hiukan kärsii niin..." Osui ja uppos! Ihmekös sua ei venereissulla sade pahemmin kiusannu.
Ylhäält alas on kivan näköinen mut ei mun juttu ku edelleen tykkään saumoist. Tänäänkin oikein herkuttelin ku tuli niin nättiä saumaa ettei edes näy et sauma on. Pienes on meikäläisen riemut.
Huomiseen!

Hepsi kirjoitti...

Ihania neulepaitoja olet saanut valmiiksi! =)