NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Perinteinen sytomyssykampanja TYKSiin!


Ystävänpäivän sytomyssykampanja

Kampanjat

Tämä on tullut jo perinteeksi: Sytomyssykampanja ystävänpäiväksi. Perinteet luovat turvaa ja tekevät elämän hallittavaksi. Siksi pitää pitää perinteitä yllä. Tämä perinne vain eroaa kovasti jouluperinteestä: mitään pakkoa ei ole, mutta mukanaolo antaa hyvänmielen, vaikkei muuta kuin olisi mukana mielellään.
 
Minä aion tehdä jalattimia, niitä on aina liian vähän ja ne tekisivät kauppansa. Hoitojen myötä ääreisverenkierto häiriintyy ja siitä seuraa että varpaat kylmenevät, siksi siis villasukkia, tossuja yms. Sukkalankoina menevät kaikki vahvikkeen sisältävät sukkalangat. 
Jos lanka on jotain ekstraa - kuten alpakkaa tms, niin siitä olisi hyvä olla erikseen maininta, jottei saaja heitä sitä kirjopyykkiin pesukoneeseen. Eikä villasukkia muutenkaan kuulu laittaa kirjopyykin joukkoon - pahus kun menee huopumaan. Kokemusta on. Vahvikkeettomat sukat toimivat usein unisukkina, kannattaa siis mainita mitä lanka sisältää. Jos lisäät vyötteen, kiinnitä se sukkiin.
Aikuisten kokoja, miehiä unohtamatta. Lasten sukat toimitetaan toiselle osastolle, joten nekin löytävät kyllä tarvitsijansa. 
 
Myssyistä en kirjoita tänne - voit tarkistaa KAIKEN sytomyssyilystä Matleenan blogista. Matleenalla on erillinen sivu blogin yläreunassa oikealla Sytomyssyily, johon hän on koonnut kaiken aiheesta. Löytyy malleja ja suosituksia langoista jnejne. Kiitos Matleena, sytomyssyilyn Äiti. 
Omasta blogistani voit valita tunnisteen sytomyssy2010, se on se alkuperäinen kampanja. Muut sytomyssytunnisteet ovat muita myöhempiä kampanjoita.
 
Kaikki tehdyt lämmittimet pitää merkitä: mitä lanka sisältää, mitkä ovat pesuohjeet ja vielä koko. Muista kiinnittää merkintä! Myssyyn tai varteen sujauttaminen ei riitä.

Myssyjä ja sukkia voi toimittaa 12.2.2016 asti (ja jatkuvasti sen jälkeenkin) Käsityöliike Anjalinille Saloon, Annankatu 5 tai Käsityö Elisaan Turkuun, Brahenkatu 5 tai minulle tai Susannalle sovittaessa. Toimitamme ne osastolle 820. Jos joku muu osasto on kiinnostunut saamaan kampanjasta myssyjä tai sukkia, voi ottaa yhteyttä minuun. 

Facebookissa on ryhmä nimeltä Sytomyssykampanja Tyksiin, jota kautta kerromme kampanjasta ja valmistuneista myssyistä ja sukista. Sinne pääset täältä.

Ja eiku tekemään hyvää. 

 
 

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kenkutuspäivän jälkeen on taas asiat oikeissa mittasuhteissa ja mukana ollaan täysillä! Hieno aloitus - oot sitte ottanu varaslähdön sukkien kanssa. Perässä tullaan :)

Matleena kirjoitti...

Kiva, kun jatkatte sielläkin perinnettä! :)

Aurinkokujalla kirjoitti...

Minä en ole aiemmin kuullut tuollaisesta myssy kamppanjasta. Kiva kun osallistut, itse en osaa tuollaisia tehdä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.