NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Sytomyssykampanjan satoa - Charity for cancer patients (in Finnish only)

Sytomyssykampanja on täydessä touhussa ja minunkin puikoiltani jotakin on pudonnut.


 
Sukkia on 4 paria. Ekat kolme paria ovat Pallasta, itse värjättyine lankoineen. Neulemalli on rikottu helmineule, jossa neulotaan joka toinen kerros 'verkko' värillä oikein ja joka toinen kerros helmineuletta pohjavärillä. Helppoa kuin heinänteko.
 
Siniset sukat ovat Katia Leaves lankaa. Rymättyläläinen kantapää, muuten ihan normisukat. 

 
Nämä käppyrät ovat uusi tuttavuus, Nessukkaat, joihin törmäsin FB:ssa. Kivat tehdä, ei saumoja. Ja vaikka näyttävät kovin pieniltä, niin miehen 43 ja minun 41 jalkaan sopivat. Mallin löydät täältä.

 
Pipot on nyt tässä. Nämäkin on omavärjäämiä lankoja, ohutta alpakkaa. Oikeanpuoleinen on sitä rikottua helmineuletta yksivärisenä, nurja puoli päällepäin.

 
Ja tästä se rikottu helmineule-buumi alkoi. Nämä tein ekaksi - keltainen on omavärjäämää. Minusta vain tuo kuvio ei näy oikein tässä hyvin - lankana saisi olla tukevampi lanka - kuten Pallas sukkalanka. Käyttöön nämäkin silti tulevat itselle ja kivathan nuo ovat!
 
Katsotaas onko tässä mun saalis tällä kertaa? Aikaa on vielä runsaasti - melkein kolme viikkoa! Puikoille ehtii siis ties mitä vielä!


3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kaikki kivoja ja kauniita töitä, mutta nuo nessukkaat ovat hupaisen näköiset. Niitä pitää kokeilla vielä ihan lähiaikoina. :)

Marjut kirjoitti...

Kaikki ovat kauniita! Rikottu helmineule on vielä kokeilematta, ehkä joskus :)

Hepsi kirjoitti...

Kivoja neuleita kaikki, mutta minäkin ihastuin noihin Nessukkaisiin. Niitä pitää kokeilla. =)