NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!







sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Nordic Arrows


Aika myöhään havahduin siihen, että Laine Magazines on syntynyt. Tietenkin Neulovan Nartun blogista näin Nordic Arrowsin - ja mä kans! Halusin uuden ohuen huivin ja tämä voisi olla just sellainen.








Nordic Arrows - Laine Magazines
Susanne Sommer
Harmaa ja valkoinen lanka: Hjerte Garn Alpaca 400, 100 % alpakka, 50 g = 400 m
Keltavihreä: Isager Alpaca 1, 100 % alpakka, 50 g = 400 m
Puikot 3,25 mm pyörö

Tämän paino on kaikki 108 g! Ihanan lämmin kuitenkin, koska on alpakkaa. Kun sain tämän puikoilta, se oli sellainen ruttuinen mytty. Tässä näkee kastelun ja asettelun taika: tämä lähti ihan lapasesta kun sain sen aseteltua kosteana alustalle. Tämä on kerta kaikkiaan ihana!

Tekeminen oli aivan ummikkoa ensimmäisen mallikerran verran. Kun joutuu tekemään riviriviltä, eikä ole kunnon kuvaa, mitä kuuluu missäkin tehdä, niin on vain pakerrettava rivi riviltä. Ja kun ensimmäinen mallikerta oli neulottu - huh - niin huivia oli valmiina noin kolmasosa. Ei muuta kuin tehdäänpä mallikerta uusiksi. Nyt kuitenkin jo tiesi mitä on tulossa, eli loppu meni helpommin.

Tästä on sanottu, ettei se asetu helposti kaulalle - voi niin ollakin. Mutta samapa tuo, ainakin Bertta-mallinukke on ihan tyytyväisenä ja pukeutuneen näköiseä tuossa kuvassa.

Mitäs sitten? Hiukan on tyhjä olo.


3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Huivi näyttää tosi hyvältä.

Santra kirjoitti...

Mahtavaa!

iso gnu kirjoitti...

On upea huivi!