NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kaunista keväistä sunnuntaita

Ihana aurinko lämmittää meitä - joskin pohjoinen tuuli yrittää viilentää. Mutta ei hätää mitään, jäät ja lumet sulavat, linnut laulavat ja päivä alkaa olla pidempi kuin pimeä aika. Pian on KESÄ!


Isotäti sai valmiiksi ensimmäisen pikkuruisen paitansa. Taitaa jäädä 'odotuspaidaksi', jota on hauska hypistellä ja mielikuvitella siihen sisään pikkuvauvaa. Mutta ei se mitään, tässä se tulee:
Lanka Sirdar Snuggly BabyBamboo 2 kerää vaalean vihreää 1 kerä hailakan keltaista, puikot neloset, paitsi reunalistoissa 3½.


Ja koska lankaa oli kiva tehdä ja jälki on kaunista, kiiltävää - niin pitihän siitä saada jotakin itsellenikin.... Hmh, taitaa kevätaurinko tehdä tepposensa, kun värivalinta on noin hempeä...

Viikonloppua on tullut vietettyä muualla kuin kotona, vähän olen ehtinyt tuolissani istahtaa. Perjantai ilta meni Tallinnasta paluussa (12 tuntia matkustusta, Tallinnassa oman osaston kanssa kaikki 3.5 tuntia - olikos järkeä?). Lauantai taas Tampereella seminaarissa, sinänsä innostava ja positiivinen juttu. Mutta kyllä tänä aamujna sitten nukutti. Pyysin mieheltäni ulkopuuhastelua päiväksi - ja puusouvissa oltiin auringon lämmössä.


Tampereelta tullessa pysähdyimme Urjalan Makeistukun myymälään ja innostuimme mekin ostelemaan karkkeja. Ei pitäisi.. Ja koska tytär oli poissa koko viikonlopun, alkoi ikävä tulla ja....

1 kommentti:

Susu kirjoitti...

Noita odotusnuttuja tulee varmaan vielä monta. Tuo lanka oli muuten sillä mun rakkauslankalistalla. Mustan jälkeen ihan hyvä välinta omaksi kesäneuleeksesi!