NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 30. maaliskuuta 2009

Those were the days!

Kevät piileskelee lumikasojen alla - mutta siellä se on! Olemme saaneet Lounais-Suomeen niin paljon lunta, että alkaa hipoa jo ennätyksiä. Viime viikon tuiskut mnä vielä kestin - toistin vain kaikille, että kevät saapuu. Viimeinen 'kaato' oli liikaa, meinasin kokonaan menettää uskoni. Nyt näyttää taas hyvältä - märkää on, mutta maa alkaa jo pilkottaa!

Kevättä piristää onneksi nämä ihanat tulppaanit! Ostin ensin itselleni kimpun ja sain vielä samana iltana toisen kimpun ystävältäni. Ne ovat sitten kauniita, eikö? Perjantaina ostetut ja vielä sunnuntaina kuosissaan...


Sitten näihin valmistuneisiin. Tämä lanka oli vahinkolaukaus, Novitan Samos ei kerännyt minulta pisteitä. Mutta koska sitä oli tullut ostettua, jotakinhan piti yrittää tehdä. Tuollainen bolero on ollut ajatuksissa jonkin aikaa, joten päätin kokeilla. Moda 04/2008 lehdestä löytyi malli, ja siitä tuli ihan kelpo. Mutta mahdanko ikinä käyttää sitä? Kuka haluaa loput Samokset?
7 kerää on jäljellä ja yksi puolikas. Postimaksun hinnalla saa koko erän.

Susu kertoi minulle miten saa linkin näin kauniisti. Pitänee kertoa, että olen töissä IT-alalla - nolottaa. Mutta nyt osaan!!

Susun kanssa tehtiin nettikauppaa ja tavattiinkin pariin otteeseen. Palvelu oli tosi mahtavaa: sain lankakassin kotiovelle asti! Tällainen nettikauppa se pitäisi olla - vaan miten voisi singahdella siellä täällä samanlaista palvelua antamassa?

Sain siis Susulta Teeteen Primaveraa ja mallikin on jo katsottu: Amelia pitää saada.


Ja sitten osastolle isotäti: vauvalla kuuluu olla valkoinen puku ihan pikkuisena. Samaa sarjaa oli ajatus, että kummipojan mennessä joskus ammoin ykkösluokalle, piti olla nahkakengät. Ne hankin ja poikariepu käveli niissä ensimmäisen syksynsä. Tai sitten ei. En muista oliko silloin jo tarralenkkareita, mutta sen muistan ettei omalla tyttärelläni ollut nahkakenkiä ykkösluokalla!

Tästä tulee siis se must-puku vauvalle, tuli käytettyä tai ei. Susu toi Lanettia ja mallikin löytyi Moda 04/2008 lehdestä:Luin lääkärin odotushuoneessa perheestä, jossa äiti ja isä (vai olivatko he kaksi isää - ei oikein saanut selvää) halusivat ettei lapsen sukupuoli ole määräävä tekijä. Siksi he eivät vastaa, jos kysytään kumpaa sukupuolta heidän lapsensa on. Lapsen nimi on Ruu - siitäkään ei saa selväksi, kumpaa sitä ollaan. Vaatetus oli sopivaa sekoitusta kummastakin tyypistä. Hämmensi, kuten toimittajaakin oli hämmentänyt. Siitäpä tulikin mieleeni, että ollaan siskontytön kanssa puheltu tuosta sukupuolesta, mutta vauva oli viime viikolla ollut häveliäs, eikä näyttänyt sitä ultrassa. Ja miksi olisikaan näyttänyt? Olin näppärästi ajatellut tässä mallissa olevien silkkinahojen sitten kertovan kumpia sitä ollaan, mutta taidan laittaa valkoiset silkkinauhat....

Jottei Moda 04/2008 ei jäisi kokonaan hyödyntämättä, on seuraavankin ohje sieltä peräisin. Joskin pitsineule on kyllä napattu uudesta kässälehdestä - oliskos ollut SK? Pikkuhiljaa tämä hattara tästä valmistuu...

Tilasin Kim Hargreavesin uuden kirjan Breeze. Fanitan häntä ja ne kirjat pitää saada. Joitakin malleja olen tehnytkin, joitakin kirjoja vain selailen. Kauniita ovat. Nyt on taas jotakin odotettavaa...2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Ole hyvä vaan! Oltiinhan muutenkin sielläpäin liikkeellä:-) Ja oli tosi hienoa nähdä upea asuinpaikkanne!

Idea alkoi kehkeytyä...onhan niitä pizzataksejakin niin miksi ei kukaan perusta lankataksia?

Tulppaanit on yksi kevään ihanimpia asioita ja nuo sun neuleet... saisinpa itsekin aikaiseks jotain noin isotöisiä!

Susu kirjoitti...

Laitoin niistä Knit Pickseistä sulle meiliä, mut se lähti vast nyt joten ei tainnut vastaus keritä ennen viikonloppua...