NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 15. kesäkuuta 2009

Kesämatka Sotkamo Cityyn!

Sotkamo City on taas käyty ja seminaari kuunneltu, intoa haettu. Niin ja koettu LÄMMINTÄ! Siellä oli tosi kesäistä - joskin välillä satelikin. Järvivesi oli hunajaisen lämmintä ja puhdasta, luonto kaunis - sielukin puhdistui saman tien!

Muutama projektikin on edennyt, tässä yksi valmis.


Malli Moda 3/2009 numero 18.
Lanka SandnesGarn Mandarin Classic 100% pv noin 300 g, Puikot 4 knit pro pyöröt
Tein vartalo-osan pyöröillä. Aloitin vahingossa koon XL, tein 5 senttiä ja purin. Aloitin L koon. Noin 10 sentin kohdalla huomasin että teenkin tästä telttaa. Purin ja aloitin M-koon. Tämä on ihan sopiva. Vaikka olin tehnyt mallitilkun, tarkistanut että saan saman tiheyden jnejne... Tämä oli osa kärsivällisyyskouluani.
Pakko oli myös pingoittaa kaikki osat ja varsinkin kaarroke ennen kuin tein ympärille ainaoikeaa. Aika hyvin kiinnitys menikin ja sain mielestäni ihan kelpo topin.
Lanka oli vaikeaa puikoilla. Se meni kierteelle (näkyykin jossain kohtaa) ja se oli kankeaa tehdä. Mutta nyt se tehtiin sisulla valmiiksi!
Tässä postaan toisen pikkutopin, jonka tein jo viime vuonna ja omaan tyyliini pidin sen kaapissa ensin puoli vuotta... Jotenkin se siellä muuttuu sopivammaksi, :) !
Mitään todisteita langanmenekistä tai lankalaaduista puikoista puhumattakaan ei ole. Tuttuni kehui mallia, taisi olla Katian lehdessä. Kertoi ostaneensa vastaavaa kaarrokelankaa PiikkoPirrasta ja eikun sinne. Hain langat alehyllystä, taisi olla euron kerä ja tekaisin tämän. Toimii hyvin kesäillassa - kokeiltu etelän matkalla, mutta oli liian kuuma lakkiaishelteessä toukokuun lopussa. Nyt siis odottelen vain noita kuumia kesäpäivien iltoja tänne meille!
Cara on käynyt jo uimassa ja veneillyt viikonloppuna. Ja kun minä eritoten sanoin, ettei sitä saa vielä viedä rantaan, niin mitä nuoriso tekee: tottakai vie sen sinne ja laittaa uimaan ja kaikki! Olis taas pitänyt muistaa, ettei kannata kieltää - koska silloin se tehdään keinolla millä hyvänsä! Jotakin eroa meidän normaaliin edelliseen viikkoon oli siinä, että vatsa on hiukan sekaisin (vähemmästäkin!) ja rohkeutta on tullut lisää. Ja ihan kuin jalatkin olisivat kasvaneet pituutta ihan silmissä... Olin sentään vain kolme päivää poissa!

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

No eiks vesikoiran just kuulu uida? Nuoriso siis toimi ihan loogisesti (mun mielestä).
Molemmat topit on tosi kauniita. Mä tein tuohon modamalliin mallitilkun ja silti koko XL oli just sopiva (lanka oli kyl eri). tuo kuvio näkyy kauniisti yksivärisessä langassa!

p.s. Kiitos tarjouksesta. otan yhteyttä jos tulee paniikki. Paraisil on lankakauppa ja Paraista en laske kaupungiks:-)

Salomea kirjoitti...

Hienot kesätopit ja paidat. Piikopirrasta alelankaa, taidan pistäytyä.

MarjutJ kirjoitti...

Kivoja toppeja! Mäkin olen aina kuvitellut, että vesikoira ui. Meidän koira ui pentuna ja nykyään menee veteen vain kahlaamaan niin, että vesi on korkeintaan vatsaan asti.

Piiku kirjoitti...

Kyllähän vesikoira ui, kyllä. Mutta pentu on 10 viikon ikäinen ja veden lämpötila tuskin 15 astetta... Eilen tuntui olevan pissatauti vauvelilla, joten... kyllä äiti tietää! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi! Toivottavasti Cara paranee pian! Silityksiä ja rapsutuksia sinnepäin!