NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!torstai 18. kesäkuuta 2009

Oi CARAmba!

Minä olen tosi hyvin pärjännyt uudessa perheessä. Tuo toinen on niin mukava äiti, vaikkei siltä sitten löydykään ihan kaikkea sitä mitä mun omalta emolta löytyi, mutta yksi ihana fleese pusero on aika hyvä korvike. Sitä on mukava nutustella.

Tuon toisen kanssa me tehdään kaikkea kivaa. Eilenkin tuo isäntä levitteli mattoja terassille - niitä samoja, joiden päälle on niin mukava käydä tarpeillaan. Sitten se alkoi kastella niitä, se suihku oli kivaa! Mutta se vasta oli jotakin, kun se suihkutti ämpäriin vaahtoa! Turhaan se pelkäsi että mä hukun siihen ämpäriin - mä vain kokeilin! Sitten jouduinkin jo aidan taakse ja kaikki hauska tapahtui ihan silmieni edessä, mutten saanut siihen osallistua! Ja minä olen sentään vesikoira! Ei nämä oikein ymmärrä mitään hauskasta.

Illalla sitten pääsin taas emännän kanssa lenkille. Olipas mukavaa kun emäntä heitteli käpyjä ja minä toin ne aina takaisin. Olin tosi nopea. Sitten tiellä tuli jotakin vastaan - aivan HURRJAN ISO JA MUSTA joka juoksi mun perässä! Mä otin kyllä jalat alle ja huusin minkä keuhkoistani sain irti. Onneksi pääsin sen peltitoosan alle piiloon - ja sieltäkin puolustin itseäni tosi tiukasti. No saatiinhan se pois mun kimpusta lopultakin - ja emäntä vain nauroi. Onneksi se otti minut syliin ja kertoi mikä se oli: se oli sheltti poika naapurista, johon pitäisi kuulemma tutustua. Kauhistus - niin iso ja pelottava. Enpä oikein uskaltanut kävelläkään enää ennen niin turvallista ja tuttua tietä - piti hakea turvaa emännän jaloista. Eikä sekään meinannut pystyssä pysyä, kun kompuroi minuun. Onneksi kotipiha pelasti minut!

Kävi minua yksi täti ja setä katsomassa aiemminkin. Ihan kivoja. Ja naapureita nekin. Ihan kiva juttu - kyllä ihmisiä saa tullakin vastaan. Mutta tupakanhajuisista en tykkää yhtään. Ja ne omat hurtat voisi pitää kauempana minusta. Emäntä kyllä kuulutti kotiin tullessamme, että pitääpä kutsua lisää koiria taloon ja mennä myös kasvattajalle käymään. No joo - tuo jälkimmäinen kyllä, mutta muistaakseni sielläkin oli noita koiria vaikka kuinka - mahtaakohan mua pelottaa nekin?

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Miten hurjaa tuo pennunelämä onkaan:D

Hauskat juhannukset niin Caralle kuin muullekin porukalle!

Susu ja Tassu kirjoitti...

Jännittävältä kuulostaa elämä uudessa kodissasi. Toivottelemme täältä meren rannalta sinne järven rannalle koko porukalle mukavaa Juhannusta!

Pirena kirjoitti...

Mukavaa juhannuksenjatkoa!
Nätti tuo sun kaarrokeneuleesi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Sulla totisesti pysyy puikot kädessä!