NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Oi CARAmba/2!

Ette muuten arvaa, etten saa olla rauhassa edes kotipihalla! Se kauhean suuri sheltti tuli meille rantaan, kun olin isännän kanssa juuri lämmittämässä saunaa, siis tosi iso kunnia mulle, kun pääsin sellaiseen hommaan. Ja sitten piti ottaa tassut alle ja lähteä karkuun. Huusin kyllä tosi kovaa taskin, mutta sitten olin selkä seinää vasten ja jähmetyin liikkumattomaksi. Lähtihän se siitä kun oikein aloin suurennella - se taisi olla pienempikin kuin minä! Ja sitten meille sisälle tunki kaksi tätiä ja pieni vaaleanruskea kauhean iso ja pelottava terrieri. Äitsy kyllä nauroi kovasti, kun taisi sekin olla paljon pienempi kuin minä. Urheasti minä huusin kuin syötävä, enkä periksi antanut.
Seuraavana päivänä lähdimme kävelemään kokolle - siellä oli ihan hurjasti ihmisiä. Ne kaksi tätiäkin, jotka eilen kävivät katsomassa ja sitten se ärisevä terrieri. Kun äitsy lopulta uskalsi minut päästää vapaaksi näytin sille mistä minut on tehty! Juoksin ja kurvailin sen kun ehdin pitkin niittyä eikä se terrieri pysynyt mun perässäni alkuunkaan. Piti jäädä hetkeksi oikein odottelemaan, että saatiin kieriä ja pyöriä juuri ajetussa nurtsissa. Taisin olla aika vihreä kun lopulta sieltä lähdimme kotiin päin - ja minä nukuin tosi sikeästi koko yön! Wau, mitkä juhlat!

Mutta katsokaahan mitä minä olen saanut!

Tällainen oli kasvattajalla aikuisille koirille - ja mä sain samanlaisen! Äitsy onneksi keräsi mun lelut sinne ja siellä mä ne olen kyllä pitänytkin - kerään ne aina takaisin sinne. Tosi mukava paikka pistäytyä - varsinkin kun tajusin, että siinä on yksi luukku josta pääsee ulos. Nyt jo osaan.
Tällaisia mukavia kavereitakin mulla täällä on - onneksi ne pysyvät aika kaukana...

Nyt pitää lopettaa - äitsykin haluaa jotakin kertoa vielä.
Hyvää kesäpäivää, t. Cara!

Niinpä, tässä sitä menetetään palstatilaa lemmikille! No enemmän hänellä onkin tästä maailmasta kerrottavaa...

Valmiiksikin piti saada juhannusjakku.


Malli: Drops 95-8.
Lanka Hjertegarnin Blend bamboo kaksinkertaisena,
puikot 5½ Knit pro,
Langan menekki noin 11 kerää, 550 g.

Jälleen kerran Susu tiesi menekin paremmin kuin minä. Hän sanoi 12 kerää, minä otin 15.

Malli oli helppo tehdä ja Susun ohjeilla tuli laskettua kunnolla tiheyskin (siis kaksi mallitilkkua - toisen teki Susu ja toisen minä!). Sain tehdä suoraan koon XXL:n mukaan. Tykkään kovasti. Uudet napit se kaipaisi - nämä ovat aivan liian pienet, vaikka sävy onkin ok ( siis kahdesta eri vaihtoehdosta oli valittava - ja olin oikeasti nappikaupassa!) Löytyisköhän Susulta paremmat?

Tämä malli tulee tehtyä varmaan toistekin, lemppariainesta!

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Caralla tuntui olevan mielenkiintoinen juhannus:D

Takki on hieno!

Tassu ja Susu kirjoitti...

Moi Cara! Mä luulen että sulla on kohtalotovereita kissamaailmassa. Meillä kävi kylässä kaksi pientä kissaa ja toinen niistä oli ensin puoli vuorokautta kaukana sängyn alla...

Hienosti onnistui takki. Mut en mä vieläkään voi käsittää miten sä VOIT olla noin nopea neuloja?

Parempi varata lankaa pikkusen yli kuin et loppuu kesken...etenkin kun voit vaihtaa ne iskemättömät kerät (siis jos niistä maltat luopua).

Piiku kirjoitti...

Caralle joka päivä on niin mielenkiintoinen ja kaikki pienetkin asiat herättävät tunteita!
En raaski luopua noista iskemättömistä keristä - ihmisvauva tulee saamaan jotakin niistä...

tikru kirjoitti...

:)) Piti tulla kurkkaa Caraa. Varsinainen söpöläinen, meilläkin kävi harkinnassa perro, mutta nöffivasikka vei sitten voiton. Tuolla se nyt makaa, pöydän alla, nukkuupi.

Kaunis takki.

Katharina kirjoitti...

Voi miten söpö pentu ja ihanat neuleet. Meiltä löytyy myös söpöjä karvakuonoja.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Nätti jakku ja todella kaunis väri!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice jacket! And nice dog too.