NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 30. lokakuuta 2009

Caran marmatuksia


Kattokaa nyt tota Elliä, miten se poseeraa pukunsa kanssa! Mukamas niin siististi ja kauniisti - varmaan on kasvattajaäiti käyttänyt jotain rauhoittavaa. Ja muka tuo puku nyt on jotenkin erinomainen! No sen on tehnyt Piiku, mutta muuta erinomaista ei siinä kyllä ole!
Katsokaas sen sijaan, mitä mulla on - näitähän riittää:
No tää eka nyt on tällainen loimi - en mää tiedä missä mää tuollaista voisin käyttää? Mullahan on turkki joka lämmittää. Piiku höpisee jostain turkin leikkauksesta - ei kai vaan taas sinne kasvattajaäidin kynsiin?
Mutta tässä on tyyliä! Kuulun Tulimaan espanjan liigan futisjoukkueeseen! Katsokaa mikä ampiaisvyötärö minulla onkaan turkkini alla!
Tämän viimeisen Piiku laittaa aina mun päälle kun lähdetään pimeällä ulos. Näyn kuulemma paremmin - sihtailevat minua taskulampulla, missä olen. En aina viitsi näyttäytyä.. heh!

Nyt tuo Piiku on lähdössä, toivottavasti pääsen metsään, sillä metsälenkki on jäänyt tänään väliin. Muutenkin tämä on ollut ihan kummallinen päivä, Isikin meni jo ja jätti munt tänne kotiin vaan. Onneksi tuo Piiku tuossa vaihtaa vaatteita lupavasti!
terkkuja vaan!
toivoo Cara

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tais Elli poseerata niin rauhallisena kun oli pari päivää ehtinyt riehua Caran kanssa. Kerrospukeutuminen on IN! Tuo futispaita on aika slim fit, mutta eipä ole niin iso tuulenvastus. Caralle on luvassa yllätys, kun tulee tänne seuraavan kerran. Elli saa kaverikseen Tinka-nimisen tyttösen, jonka saan sijoitukseen Ellin kasvattiäidiltä. Mutta "Tinka" on karvainen karvatonterrieri, hairy hairless, heh heh. Rodussa kun löytyy karvallisiakin yksilöitä.

Tassu kirjoitti...

On tosi komia punainen nuttu Ellillä! Ihmekös kun siitä on tehty ja soviteltu ja protojakin tehtiin vaiks kuin. Hienoja asusteita sullakin, mut mehän pärjätään omilla turkeillamme eiks nii? On mullakin sellainen heijastava panta ja kilikello siinä. Terveiset vaan täältä parin veden takaa ihan naapurista!

Marjut kirjoitti...

Onpa upeita! Meidän blogikoira tarvitsisi myös pimeässä tuollaisen heijastavan, muttei se taida enää oppia sitä käyttämään.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

¨Kylläpä on koirilla upoeat asut, varsinkin tuo punainen!

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau!