NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 20. huhtikuuta 2010

Malli Sari


Sarilta sain kauniita myssyjä keräykseen. Ylhäällä olevat on tehty Blend Bamboosta, vasemmanpuoleinen Alminasta (100% pv) ja punainen keskellä Knopp 100% villasta. Oikeanpuoleinen herätti heti kiinnostukseni: uusi ennennäkemätön pintaneule. Lanka on Alminaa, 100% puuvillaa, ja Sarin tapaan kauniisti ja tiiviisti tehty. Pienen konsultaation jälkeen päätin myös itse kokeilla samaa mallia.

Lanka Blendbamboota, jota saimme Pirkon sponsoroimana. Halusin keräykseen keltaisia myssyjä ja sainkin sponssirahalla ja  Susun avustuksella kahdeksan kerää BlendBamboota, joista kuusi meni heti hovihankkijoille. Itse sain tehdä näistä 2, tässä siis toinen.

Annoin mallille nimen MalliSari. Se on löydettävissä oikealla palkista klikkaamalla kuvaa. Malli on helppo, vain joka neljäs kerros on hiukan työläämpi. Joten rohkeasti vain kokeilemaan, vieläkin ehtii.

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Terveiset ja kiitokset Sarille kauniista myssyistä ja sulle myssyohjeesta! Vilkaisin sitä nopeasti illalla ja heti sekin alkoi houkuttaa. Siitä taitaakin tulla ensi viikonlopun matkakässy:-)

Marjut kirjoitti...

Kiva myssyohje! Täytyy pitää mielessä.

Mari kirjoitti...

Hei,

en löydä enää MalliSarin ohjetta oikean puolen palkista, siellä näkyvät vain blogit, joita seuraat. Onko ohje vielä saatavissa? Olen tehnyt sillä sytomyssyjä ja muutkin haluaisivat tehdä, lupasin etsiä ohjeen heille...