NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Sadonkorjuuta

Jenna Sauvosta lähetti kauniin pipon kirjeen kera keräykseemme. Jostain syystä nämä kuvat ovat mahdollisimman vähävärisiä, mutta kaunis sininen myssyhän sieltä paljastui.Työkaverini Maritta veresti käsityötaitojaan ja toi keräykseen nämä kauniit myssyt. Samalla päivittelimme elämän kulkua ja lasten aikuistumista jonkun tovin. Pitäisi olla useammin tällaisia syitä päästä puheisiin! 


Kiitos teille kauniista myssyistä!

Minulta alkoi puhti loppua myssyjen tekoon. Mietin jo, miten saisin muut tekemään ne lankakerät, joita varastoistani vielä löytyi. Kunnes Seijasisko julkaisi myssyohjeita, niihin pääset täältä. Nyt linkki kenties toimiikin, aiemmin postaamani linkki näytti menevän mihin sattui. Tutkaillessani ohjeita, törmäsin tähän, ja se oli taas menoa!


Malli: Tennessee pipo, malli täältä
Blend bamboo tai Novita Bambu, yksi kerä. Puikot 3½ mm pyöröt ja sukkapuikot.

Samalla mallilla sitten monta myssyä, hiukan modaten reunoja ja koristeita. Perhonen onkin se Hannalta keräykseen tullut ylimääräinen perhonen, kiitos vielä!

Pirkko sponssasi tuota keltaista Blend bamboota, siitä piti tehdä se toinenkin pipo. Malli on oma pitsimyssy. Kiitos Pirkko - loput keltaiset pipot tulevat esille seuraavan kahden viikon aikana!

Novitan Bambulangasta (turkoosi) tuli tehtyä toinen Sarin pipomalli, jonka apinoin suoraan piposta. Se oli kiva malli! Tuo kolmas, beige, on sponssilankaa sekin, bambua ja polyesteriä. Malli on Persikkavaahto Ullasta.

Eikä yhtään pipoa enää, ei yhtään. Paitsi että yksi malli pitää vielä tehdä ja pari kerää pitää vielä virkata myssyiksi. Ja.... niinpä!


Sadonkorjuuviikko alkaa huomenna. Menen hakemaan ahkerien naisten ison myssylähetyksen, siitä myöhemmin. Me Susun kanssa halutaan hukkua myssyihin....

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Jaa ettei enää yhtään ja sitten neljä viis tuosta vaan:-) Kauniita kaikki!

Tosiaan jutustelu ystävän kanssa parantaa mieltä ja maailmaa kummasti:) Minä en tehnyt viikonloppuna yhtään myssyä ja purin äsken puolikkaan sokeriruokohuivin ku lanka loppui kesken...

paivis kirjoitti...

Tuo Tennessee kesäpipo koukutti minutkin :)

Marjut kirjoitti...

Kivannäköinen myssymalli, sitä voisi vaikka kokeilla. Paitsi että langat ovat jossain laatikossa joko sisällä talossa, autotallissa tai varastossa.

Sirke kirjoitti...

Taidatte kohta todellakin hukkua myssyihin loppukirin ansiosta. Mutta se lienee tavoite. Kampanjan loppumisen jälkeen tosin tulee varmaankin tyhjä olo. Minäkin tässä pähkäilen, mitäs nyt tekis, koska toimitin Laitilan myssykassin tänään. Kiitos teille, Sinulle ja Susulle, kun olette jaksaneet vetää myssykampanjaa.