NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Syksyn värejä ja turhautumista - Autumn colours and frustrated

 Keittiön ikkunasta suorastaan loimottaa tämä ihana vaahtera. Taitaa olla ainoa tontillamme ja mukavaa, että se sai jäädä. Koko keittiö loistaa keltaisena, aurinko paistaa aina vaan!

This colourful tree is behind our kitchen window. What a colour and wshat a light - like allways sun is shining.

Minun piti blogata ulos yksi ikuisuusprojektini. Eilen oikein tein töitä sen eteen - ja tänään kärsin särkevistä hartioista. Ja arvatkaa? No tietty se meni purkuun! Susu sanoi, ettei hän purkaa neulomuksiaan ja minä siihen, että ei se mitään jos joutuu purkamaan, mutta painajainen olisi kun joutuisi purkamaan saumattomasti kainaloihin tehdyn villatakin. Nyt alkaa olla ne ajat.... Taidan jättää työn taas hautumaan.

Yesterday I desided to finalize one of my long lasting project - I worked a lot with it, and this morning I realized, it's not a good one. So I try once more to rescue it without any bigger undo. Should I leave this to wait better times?

Sitten pitää blogata vain sukkia - ja miten niin vain? Ne menevät tosi hyvään tarkoitukseen TYKSin syöpäpotilaille ja nämä erityisesti ovat aivan omanlaisensa.

Omasta tarpeesta kaikki lähti. Tarvitsin terapia-lankaa. Kerrankin ehdin käymään Anjalinilla Salossa työmatkalla. Useimmiten olen Salon kohdalla vasta kaupan sulkemisajan jälkeen. Päädyin siis siellä ihanien lankakerien keskellä Susun kanssa jutustellen valitsemaan Adriafilin Primula Classic - langan, 100 % merinoa. Päätin valita valkoisen, koska ajattelin sen jo herättävän huomaamaan, etteivät nämä sukat ole tarkoitettu kulutukseen vaan jalanlämmittimiksi silloin, kun jalka ei koske lattiaa. Lisäsin sukkiin toki lapun, johon kirjoitin isolla sukkien olevan nimenomaan yösukat - ellei joku tajua sitä siitä, että lankaa ei ole vahvistettu tai ne ovat valkoiset.

Unisukat, sukkasadon 10. / kampanjan 8.
Adriafil Primula Classic, 100 % merino, noin 80 gr
3½ Knit pro
Malli oma - joskin varren malli Ullan Ne on vaan sukat mallista.

So I had to blog 'only' socks - not only, they are going to the campaign to TYKS cancer patients. And what socks? These are 100% merino, only for using during night time without any wandering around.
I needed a therapy-yarn, and I got it.

Muistaakseni lupasin tehdä sukkasatoon 10 paria sukkia, se on täytetty. Kaikki eivät ole kampanjasukkia, joten kahdet vielä kampanjaan....

Muistan sen aamun, kun heräsin radioon, Jake Nymaniin ja siihen ilmoitukseen, että Lennonia on ammuttu. Nyt olen koko aamun kuunnellut hänen musiikkiaan Jaken ja Hectorin ohjelmissa - upeita ohjelmia muuten aina sunnuntaisin klo 10-12 Radio Suomessa. Muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta pyörii pää täynnä. Kuinka lauloin She loves you yeah, yeah ja pyöritin singleä pikkuruisella levysoittimella. En kylläkään ymmärtänyt sanojen merkitystä, mutta kun isommat sisaruksetkin niin minä perässä.

Mies kuoli nelikymppisenä ja mitä hän onkaan saanut aikaiseksi maailmalle!

Nautitaan elämästä, hetki kerrallaan!

Remembering my childhood and life with Beatles - while the radio has been full of Lennon's music. Only fourty years and what he has done to this world. And I have only socks.... 

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Minullakin on "päivän väri" ollut keltainen. Metsäkeikalla luulin auringon paistavan.

Auts - purkamisen ajatteleminenkin sattuu! En mä itse helpolla pura, mutta delegoin sen homman yleensä äidille. Viimeeksi taksvärkkiläinen joutui purkamaan kaks työtä...

Ihanat unisukat. Oli tosi kiva yllätys kun poikkesit puodissa ja ilmeisesti löysit vielä kotiinkin:-)

Mulle muuten kolahtaa lauantaisin "Entisten nuorten sävellahja..."

KristiinaS kirjoitti...

Sunnuntaisin on ihan pakko laittaa radio heti aamusta auki, ennen noita poikien ohjeilmia on se Iskelmäradio ja sekin on aina niin hyvä.
Lennonia olen myös muistellut. Ja koko porukkaa, oli se vaan niiin hienoa aikaa. Oi voi.
Niin, ja unisukat on ihanan pehmoisen näköiset, ja varmasti sellaiset ovatkin.

Onks ihan pakko purkaa?

Piiku kirjoitti...

Susu: entisten nuorten sävellahjakin on hyvä, ja lisäksi se normaali sävellahja. Molempia kuuntelen myös....

Kristiina: Siis viimeiseen asti yritän olla purkamatta... nyt työ on hetken odottelemassa hyviä ideoita ja itse keräilen voimia sen loppuunsaattamiseen....

Marjut kirjoitti...

Ihanan pehmoiset unisukat!

MysteryKnitter kirjoitti...

Jos sä et ite taho pitää sitä, niin anna se jolleki joka tykkää siitä. Mitä sitä purkamaan noinkin suuritöistä työtä?