NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 23. lokakuuta 2010

Sukkiasukkiasukkia - sockssockssock

Tyksin sukkiskampanjaan valmistuneita sukkia hain viikolla Käsityö Elisasta.

These I got from Käsityö Elisa for sock campaign.
Lisää saa tuoda vielä marraskuun puoleenväliin asti. Käsityö Elisa on Brahenkatu viitosessa Turussa ja Käsityöliike Anjalin Annankatu viitosessa Salossa. Kätevää kun molemmat on viitosia, muuten joutuisin ne aina tarkistamaan erikseen - sellainen muisti mulla on: hyvä mutta pätkiväinen.

Ja yhdet omatkin sukkasatoon ja sukkiskampanjaan. Sukkasatoon menee nyt 12. pari, ja kampanjaan se kymmenes, jonka sinne lupasin tehdäkin.

One pair from me, too. Now I hev knitted 12 to Sukkasato and 10 to sock campaign, as I promised to do.

Nämä sukat oli kiva tehdä. Käytin neljää erilaista pätkävärjättyä lankaa. Kaksi oli Regiaa, yksi Fortissimaa ja yksi Bamboo strömpegarnia. Värimaailmat samanlaiset ja tykkäsin kovasti lopputuloksesta. 2½ mm Knit Proilla tein. Ja nyssäkät jäivät vieläkin, mutta ne menevät jo Äiti Teresa-peittokampanjaan langoiksi tutulle, joka kyllästyi neulepuseroiden tekemiseen sen jälkeen, kun niitä komerossa oli 78 kpl! Ne ovat kyllä aivan uniikkeja ja hienoja (olen nähnyt!) ja kuulemma osa käyttämättömiäkin.

I had four types of yarn in these socks, the colour world was quite the same. I liked these socks.

I knitted this cowl  also, the yarn is Cacao.

Vaikka tämä syksy tuokin pimeyden tullessaan, niin kyllä se meille antaa myös aivan ihania maisemia. Tässä tällä viikolla kuvattu auringonnousu - koko taivas liekehti punaisena. Ja vieläkin saamme ihailla täällä etelässä keltaisista lehdistä puissa.

 Ensi viikolla saamme sitten pimeyttä silmiimme, kun palaamme takaisin normaaliin aikaan. Täällä maalla, jossa kavereinamme on ketut, hirvet ja kauriit, ei ole katulamppuja liiemmälti. Yön ainoa valopilkku on meidän ulkovalot. Jos haluaa lähteä kävelylle, ottaa joko fikkarin, ja tarpoo sen pimeyden halki isolle tielle tai sitten hyppää autoon ja ajaa sille isolle tielle. Sitten voi mennä kävelylle - sellaiselle pienelle paseerulle.

Hämärän hyssyä ja nautinnollista viikonloppua!

Sunrise one morning this week. We have had a marvelous autumn season here in Southern Finland at least. Soo we return to our normal time again and aftyer that the nights will be very dark. And soon also the mornings are dark - some daylight only at noon.
Have a nice weekend!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpas kivat nuo neljästä langasta tehdyt sukkasi! :) Ostaisin heti lankaa, josta tulisi tuollainen värien sinfonia. ;)

Susu kirjoitti...

Voi mikä auringonnousu! Vähän olen kade...enkä ihan vähänkään. Onneks siel ei taida olla susia ja karhuja sentään:-)

Sukat on kivat! Mulla on samansuuntaista suunnitelmaa mut krooninen aikapula jne.

Purin äsken varovaisesti sen pelottavan laatikon. Tummat komeat on myyny mulle kilokaupalla Primulaa ja angoraa, mut myös jotain ihme paljettilankaa...ou nou!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi mahoton miten paljon olet saanut aikaan.

Lammas kirjoitti...

Sukat pätkävärjätyistä langoista on huiput! Pitää kokeilla itsekin.