NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hulluna intialaisiin - mad at indian

Joku malli se vaan vie mennessään. Eka kerran törmäsin tähän pöllövanttuissa ja nyt sitten oikein kunnolla. Siis intialaisiin - peukalokiiloihin.
Piti heti kokeilla: Brisiä, 4½mm sukkapuikoilla.

Smartia, 4½ mm sukkapuikoilla.

Can you imagine, how someone can be mad at some model? As this indian thumb increases. Well a mad has mad's joyces.


 Joskus harvoin mulla käy tuuri, ja saan tehdä jotain miehellenikin. Tällä kertaa oikein kysyin, että onko jotain puutetta, mitä pitäisi tehdä. Ja kun pääsin pipon kohdalle, kuului HEP! Futispipo pitää saada. Siis sellainen, mikä on hyvä pelatessa futista talvipakkasella. Pohjoisen mies kun ei palele - viime viikolla kaksi pohjoisen miestä pelasivat tiukassa pakkasessa futista kahdestaan, kun etelän miehet pitivät keliä liian kylmänä. Pakkasta taisi olla 'vaivaiset' 6-7 astetta ja koillistuuli puhalsi navakasti...

Siis futispipo. Kevyt, ohut - kun tulee hiki. Pitää ulottua korville, mutta pitää olla nostettavissa/rullattavissa pois. Kokeilin Cousteau-pipo-mallia. Sisu langalla, 2.75 mm knit pro pyöröillä. Tällainen tuli ja kelpaa kuulemma testaukseen. Tehdään uusi, jos parempi idea pälkähtää päähän.


Football cap to my husband. First edition.


Meidän perjantaiaamu. Pakkanen paukkuu. Aamulenkki on tehty. Ihana istua tässä ja lämmitellä, sekä katsella tulta. Elämä on ihanaa.

Our Friday morning. It was very cold out there. Got my jogging time outside and now only sitting here and getting warm. Life is wonderful.

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Minä tykkään myös intialaisesta; se on jotenkin niin - istuva.

Matleena kirjoitti...

Samaa mieltä intialaisesta! :)