NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Valmiit vähissä - So few finished

Mitään ei tule valmiiksi. Mieskin jo eilen illalla kysäisi, että mitä ihmettä tuosta teet, kun se ei koskaan lopu. Ja siinä kohtaa taas uuden nimeni mukaisesti purin helmaa.... Eikä valmistu, ei.

So few finished ones. My husband already asked, what in earth you are doing while it's not finish ever? Then I was again un-knit, and started again....

Jotta saan jotain 'aikaiseksi', teen urakoita: tätä työtä tehdään 1 raita per ilta, tai 10 kerrosta per ilta ennenkuin saa siirtyä siihen mukavampaan. Ja mukavampi on aina välillä vaihtuva suure. Susun mielestä tämä ei voi enää olla hauskaa. Ei kai, mutta sanoisin ettei elämä aina ole hauskaa ja jotta jonkun projektin saa valmiiksi asti on aina välillä kärsittävä.

Ja sitten kuitenkin jotain valmista.


Tyttären Amanda-karhu saa esitellä Etiopian vauvoille pari nuttua. Valitettavasti nämä olivat urakkatekemistä, sillä jostain syystä työ ei sujunut ollenkaan. Mutta valmista tuli kuitenkin, ja mieli on hyvä. Se kaiketi on tarkoituskin tällaisessa hyväntekeväisyystyössä.

Two 'jackets' to Ethiopian babies.

Etiopian nutut, malli täältä
Harmaa, ruskea ja vihreä lanka Sandnes Garn Lanett, yht. 100 g, 195 m
Keltainen Gjestal Baby Ull, 34 g, 120 m - lahjoitus Susun Anjalinilta, kiitos!
Pyöröpuikot Addi lace, 2½mm

Muuten tilanne on siis tämä:
Sukkakurssin tuotoksia tuossa keskellä: Lilan sävyisistä tulee polvisukat ja nuo harmaat ovat kotiläksynä olevat sukat. Niissä on 'erilainen kantapää' ja niihin tulee myös 'erilainen kärki'. Ja uusinta uutta ovat nuo sukkamuotit, joiden vinkki kolmonen saatiin myös sukkakurssilta. Kiitos Susu, vihdoinkin sain ne siis askarreltua, ilman sinua tuskin niitä olisi vieläkään.

Näitä siis vaihtelen - mikä kulloinkin päätyy urakkatyöksi, eilen se oli ensin harmaitten sukkien kotiläksy, sitten vasemman tekeleen osan purku ja uudelleen saaminen alkuun ja lopulta liiloissa sukissa muutama mallikerta.... Eikä mikään valmistu.

Many unfinished ones. I try to contribute each of them. For example last night I first knitted my homework of grey socks, after that I unknitted some of the object on left and started it again, then I knitted some of the lilac socks in mid.Mutta eilen tuli hankittua kerrankin tosi peli meille: ikkunanpesin. Ja tämä toimii. Siinäkin mielessä, että kun nyt on tällainen kone siihen, mies on innoissaan. Minäkin sain kokeilla. Ja nauttia kirkkaista ikkunoista ja kevätverhoista.


Kevättä on rinnassa. Meillä sataa vettä ja on harmaata, mutta tämä on vanhan lumen tuho, joten tervetuloa vain. Pikkuhiljaa sulavat meidänkin tiet kulkukuntoon!!
 
It's spring, also in our minds. It's raining and it's a grey day, but this is the destroy of old snow!

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oletpa tehnyt kivoja neuleita. Tuo enkeliruukku kukkineen on ihana.

Susu kirjoitti...

Oletpa sä saanut vaikka mitä aikaseks! Varsinkin noi sukkablokit! Omat plokkipleksit reissaa autin takapenkillä jo kolmatta viikkoa...

Hieno vempele tuo pesin. Mahtaiskohan Karviskin innostia ikkunanpesusta jos sillä olis kone siihen(kin) hommaan...

Puolet kotiläksysitä tehtynä!

Pirena kirjoitti...

Ollaan sitten samiksia, me purkajat.

Mari Tansaniassa kirjoitti...

Moikka, tässä tämä linkki, mistä puhuin sukkakurssilla koiran häpeämisestä:9, terkuin,
Mari
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=79609